HomeGekkiesRapper Sjors heeft met deze video tóch weer besloten om een vrouw...

Rapper Sjors heeft met deze video tóch weer besloten om een vrouw te zijn

Eens in de zoveel tijd krijgt onze Sjors het idee dat hij niet genoeg aandacht meer krijgt. Dan probeert hij weer iets geks te doen dat hem weer een beetje in het nieuws brengt. Zo at hij wel eens een Snickers op camera, en lichtte hij mensen op met zijn videoboodschappen.

Rapster Sjors

Ook gaf Rapper Sjors een tijdje geleden aan dat hij graag als Rapster Sjors door het leven wilde. Hij besloot als vrouw te leven en verder te gaan als rapster in plaats van rapper. Toen hij dat uiteindelijk beu leek te zijn, wilde hij toch graag weer als man door het leven.

Ook dat lijkt nu weer niet te werken en daarom gaat hij het nu dus weer als vrouw proberen. In zijn stories laat hij weten dat hij stopt met rappen en dat hij zich weer als vrouw weer uitgeven. In de onderstaande video is te zien hoe hij zich aan het opmaken is.

In de war

Het lijkt er op dat Rapper Sjors een beetje in de war is. Wij weten nu ook niet goed meer hoe we hem (of haar) moeten noemen of aanspreken. Omdat we denken dat Sjors over een aantal weken weer een man is, laten we het even bij hem en hij. Toch lastig al die voornaamwoorden die wel of niet meer mogen.

Ook de volgers van Sjors is het opgevallen dat hij in de war lijkt te zijn. De ene keer is ‘ie dol op fietsen en de andere keer weer op Pokémon kaarten. Het lijkt er een beetje op alsof Sjors gewoon alles doet om relevant te blijven. Hij moet er toch zijn centjes mee verdienen.

Meer van dit