HomeWTF?!Eva Tiamat Medusa geeft 60.000 euro uit om een draak te worden

Eva Tiamat Medusa geeft 60.000 euro uit om een draak te worden

Er zijn best een hoop mensen op deze wereld die zich niet zichzelf voelen. Ze zitten niet lekker in hun vel en in sommige gevallen voelen ze zich een totaal ander persoon dan ze zijn. Gelukkig voor die mensen is er tegenwoordig best wel wat mogelijk om het lichaam te creëren waar ze zich wel thuis in voelen.

Ombouwen en verbouwen

Als je het vroeger had over ombouwen en verbouwen dan dachten de meeste mensen dat het over vastgoed ging. Tegenwoordig doen de woorden steeds meer denken aan de LHBTQ+ gemeenschap. Mensen die daar onder vallen waren er natuurlijk altijd al, maar door hun tomeloze inzet en aandacht, is het onderwerp wel een beetje ’top of mind’ tegenwoordig.

Mensen voelen zich vrijer om open te zijn over hun gevoelens en het wordt meer geaccepteerd door de buitenwereld. Dat zet ook de deuren open naar mensen die zich helemaal niet als mens identificeren. Zo hadden we de zoon van deze vrouw die zich als huiskat identificeerde, en zagen we Toco die na een uitgave van 15.000 euro een hond kon worden.

Steeds verder gezocht

De mogelijkheden van de zorg, kennis en kunde van tegenwoordig zijn ongelofelijk groot. Hierdoor zijn er steeds meer mensen die zich identificeren als iets wat je vroeger voor onmogelijk gehouden had. Deze vrouw bijvoorbeeld, voelde zich geen blanke maar een donkere vrouw, en liet haar huidskleur veranderen.

In dit geval hebben we Richard Hernandez, die besloten had dat hij zich geen man voelde, maar een vrouwelijke draak. Hij liet zich voor 60.000 euro ombouwen en kan nu door het leven zoals hij/zij zich al die tijd al had gevoeld. Ze liet zich eerst volledig ombouwen naar een vrouw en besloot daarna verder te gaan.

Zo liet ze haar oren verwijderen en haar tong splitten. Een draak is immers een reptiel met een gespleten tong. Daarnaast liet ze 18 ‘schubben’ onder haar huid implementeren, waardoor haar huid wat meer drakenstructuur kreeg. Met behulp van vele honderden tatoeages, kon ze het hele plaatje inkleuren. Ze is nu Eva Tiamat Medusa, de vrouwelijke draak.

Meer van dit: