HomeWTF?!Moeder: ‘Mijn zoon identificeert zich als kat, maar mag niet naar de...

Moeder: ‘Mijn zoon identificeert zich als kat, maar mag niet naar de dierenarts’

Een moeder zoekt advies op TikTok want haar zoon identificeert zich als kat, maar mag niet naar de dierenarts. Het filmpje ging al gauw de hele wereld over en is nu dus ook bij jou onder je neus belandt. De dierenarts zou niet inclusief genoeg zijn volgens de moeder.

Zoon identificeert zich als kat

Steeds vaker hoor je dat mensen zich niet identificeren met het hokje waarin ze staan. De één is homo, de ander is non-binair en weer een ander voelt zich juist genderqueer. Als dat zo is, dan moet je vooral in je waarde gelaten worden. Niet iedereen is het daarmee eens, dus wordt er flink gedemonstreerd om het meer onder de aandacht te brengen.

Die demonstranten zijn onderdeel van de zogenaamde LGBTQ+ community. Zij zetten zich in om het ondersteunen en empoweren, omdat ze nog steeds veel drempels ervaren. Helaas gaat het daarin allemaal een beetje te ver tegenwoordig, en heeft dat juist averechtse effecten. Zo zagen we al eens deze gasten, die een tegenactie deden. De plus in de community geeft aan dat er nog veel meer dingen zijn waar mensen zich in kunnen identificeren.

Dierenarts

Zo is er een gozer die zich identificeert als kat. Leuk en aardig allemaal, maar nu hij zich niet goed voelt, wilde zijn moeder hem naar de dokter brengen. Katten gaan naar de dierenarts dus zo ook haar zoon. De dierenarts zei dat hij moest ophoepelen omdat hij niet geholpen kon worden.

Zijn moeder was woest en vindt dat het een vorm van discriminatie is: “Als mijn zoon zegt dat hij een kat is, dan is hij een kat. Hij verdient het dan ook om als kat behandeld te worden”. Ze vindt dat de dierenarts niet inclusief genoeg is en twijfelt zelfs om een aanklacht in te dienen.

@isatandstared

Replying to @disneydel #isatandstared #satire

♬ original sound – Kass Theaz