HomeShowgekkiesFilmpje van Jutta Leerdam zonder make-up valt in de smaak bij volgers

Filmpje van Jutta Leerdam zonder make-up valt in de smaak bij volgers

Wanneer je denkt aan Jutta Leerdam, dan denk je al snel aan haar eyeliner. Zowel met of zonder schaatsen kun je haar altijd herkennen aan haar bijzondere eyewing. Ze noemt het zelfs inmiddels haar eigen handelsmerk. Hierdoor wordt ze ook wel de “schaatsster met de eyeliner” genoemd. 

Schaatskoningin van Nederland

Jutta Leerdam kennen we inmiddels allemaal als de schaatskoningin van Nederland. De 25-jarige blondine heeft al enorm veel winsten en titels op haar naam staan. In het jaar 2020 bekroonde ze haar werk met een wereldtitel.

Daarnaast heeft ze een nationaal record op de 1000 meter. Natuurlijk heeft ze nog veel meer prijzen, maar die gaan we niet allemaal opnoemen. Niet alleen bij schaatsliefhebbers gaat er een belletje rinkelen bij de naam Jutta Leerdam, maar tegenwoordig bij veel meer mensen. Ze is namelijk ook zeer actief op social Media.

Jutta zonder eyewing in vliegtuig

Jutta heeft inmiddels maar liefs 4.3 miljoen volgers op haar Instagram account. Dit heeft mede te maken door haar gestegen bekendheid sinds haar relatie met de wereldberoemde YouTuber Jake Paul. Hierdoor kreeg ze niet alleen Nederlandse (schaats)fans, maar fans over de hele wereld.

Ondanks dat Jutta zowel online als offline altijd te spotten is met haar eyewing, keken fans even raar op toen ze zonder haar beroemde handelsmerk op social media verscheen.

Twee dagen geleden heeft Jutta weer eens het vliegtuig genomen om haar liefje op te zoeken in Amerika. Niet heel erg bijzonder allemaal, totdat haar volgers zagen dat ze geen eyeliner op haar ogen had aangebracht.

Veel beter zo

De volgers waren eigenlijk best wel onder de indruk van de nieuwe look van Jutta. Ze kreeg opmerkingen als: “Zonder die streepjes in je ooghoeken ben je echt zo veel mooier en frisser, love it!” en “Zonder make up ben je veel mooier!”.

Ondanks de complimenten gaan we er niet vanuit dat het vaker zal gebeuren. Ze noemt haar eyewing namelijk niet voor niets haar handelsmerk.

@juttaleerdam

And it was great

♬ Worth It. (Sped Up) – RAYE

Meer van dit: