HomeShowgekkiesHet is officieel, Jutta Leerdam heeft een wereldberoemde ster aan de haak...

Het is officieel, Jutta Leerdam heeft een wereldberoemde ster aan de haak geslagen

Jutta Leerdam is officieel van de markt gehaald. De nachtmerrie van vrijwel elke man is werkelijkheid geworden nu ze niet meer vrijgezel is. En het is niet de minste die ze aan de haak geslagen heeft! Ze deelt haar foto met de wereldberoemde Jake Paul en maakt het op die manier Insta-official. 

Jutta en Jake

Het gerucht dat Jutta Leerdam en Jake Paul elkaar wel interessant vinden, gaat al een tijdje rond. We waren zelfs één van de eerste die hier over schreven. Daar voor was het Yvonne Coldeweijer die er al eens op hintte dat de twee elkaar interessant vonden. Dat ging er toen om dat ze elkaar volgde.

Afgelopen weken is Jutta in Amerika geweest. Naar eigen zeggen was dit om het Hugo Boss event maar nu zien we dus dat ze ook wel degelijk voor Jake naar Amerika is gevlogen. De twee hebben het erg gezellig gehad en ook een podcast opgenomen. Dat werd in de Amerikaanse paparazzi breed uitgemeten.

Controversieel

Dat het jammer is dat onze eigen Jutta niet meer beschikbaar is, is 1 ding maar dat het Jake Paul is die er mee vandoor gaat is extra balen. Jake is namelijk best wel een boefje. Jake Paul is een Amerikaanse YouTuber, social media-persoonlijkheid en professionele bokser. Hij werd bekend op het nu opgeheven videoplatform Vine en later op YouTube, waar hij controversiële inhoud plaatste en zelfs wetten overtrad.

Hij heeft ook meerdere keren voor opschudding gezorgd door feestjes te geven in zijn buurt, wat leidde tot klachten van buren. Bovendien is hij beschuldigd van wangedrag en heeft hij verschillende malen kritiek gekregen vanwege zijn gebrek aan respectvol gedrag. Hij blijft echter populair bij zijn fans en heeft een grote aanhang op social media. Onze Jutta valt dus op bad boys.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jake Paul (@jakepaul)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Meer van dit: