HomeShowgekkiesVolgers zien ineens dat Jutta Leerdam wat aan zichzelf veranderd heeft...

Volgers zien ineens dat Jutta Leerdam wat aan zichzelf veranderd heeft…

Wanneer je aan Jutta Leerdam denkt, dan denk je direct aan haar flinke eyewing. Haar eyeliner is inmiddels namelijk haar handelsmerk geworden. Op het moment dat iemand niet direct weet wie Jutta is, weten ze na het horen van “de schaatser met die eyeliner” direct over wie het gaat. Zelfs de fans die ze via Jake Paul heeft gekregen, kennen haar niet anders dan met een flinke eyewing. 

Jutta heeft iets veranderd in haar uiterlijk

Onlangs heeft Jutta een aantal foto’s van haarzelf op Instagram gezet, waarin je direct een verschil ziet in haar uiterlijk. Jutta was namelijk onderweg naar Amerika om haar vriendje Jake Paul te bezoeken.

Tijdens deze reis besloot ze om geen eyeliner op haar ogen aan te brengen. Haar volgers waren daarom direct in rep en roer. In de voorgaande reizen naar Amerika heeft Jutta nog nooit zonder haar eyeliner gereisd. Tijdens haar laatste reis naar Amerika is er daarom echt iets veranderd. Toch vinden haar volgers het een positieve ontwikkeling.

Ze vinden het namelijk prachtig staan en vinden haar zelfs een stuk mooier zonder haar welbekende eyeliner. Wat vinden jullie?

Blijvende verandering?

Of dit een blijvende verandering is in het uiterlijk van Jutta is nog maar de vraag. Ze heeft namelijk zelf al ooit aangegeven dat dit echt haar handelsmerk is geworden en een handelsmerk pas je natuurlijk niet zomaar aan.

Ondanks dat haar fans enorm enthousiast zijn, is het maar de vraag of ze zonder de eyeliner zal blijven poseren. Misschien houdt Jake Paul niet zo van de eyeliner of is ze er inmiddels zelf een beetje klaar mee?

Hit op de Gram

Hoe dan ook, met of zonder eyeliner is Jutta een regelrechte hit op zowel het ijs als op Instagram. Inmiddels heeft ze maar liefst 4.3 miljoen volgers. Dit heeft natuurlijk ook grotendeels te maken door haar populaire vriendje Jake Paul.

In de Instagram post hieronder is de blondine te zien zonder haar make up. Met behulp van de pijltjes kan scrollen door de post voor meer content.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Meer van dit: