HomeShowgekkiesJutta Leerdam krijgt recordaantal reacties door foto zonder BH

Jutta Leerdam krijgt recordaantal reacties door foto zonder BH

Het leven gaat Jutta Leerdam tegenwoordig voor de wind. Ze behaald de ene na de andere medaille tijdens het schaatsen en ze is zwaar verliefd op de Amerikaanse YouTuber Jake Paul. Onlangs dat de relatie voor flink wat controverse heeft gezorgd, heeft Jutta er ook een flink aantal volgers voor teruggekregen. Inmiddels heeft ze maar liefst 4.3 miljoen volgers op Instagram en dit aantal stijgt elke dag. 

Jutta Leerdam zonder BH

Jutta weet als geen ander hoe ze haar volgers tevreden moet houden. Ze weet namelijk zelf ook donders goed dat haar meeste volgers mannelijk zijn.

Niet zo gek natuurlijk, want ze ziet er supergoed uit. Waar haar vrouwelijke volgers het leuk vinden om romantische kiekjes te zien, willen de mannen liever pikante kiekjes zien. Om haar mannelijke volgers ook te plezieren deelt ze daarom geregeld een pikant kiekje. Gisteren heeft Jutta daarom haar volgers verrast met een foto in een sexy jurk. De jurk is nogal doorzichtig waardoor haar billen prominent naar voren komen.

Jutta die nogal trots is op haar bips poseert daarom ook op een manier zodat je zeker haar achterwerk niet over het hoofd kan zien. Daarnaast heeft ze ook geen beha aan. Hierdoor krijg je direct een goede indruk van haar buste.

Volgers worden helemaal wild

De volgers van Jutta worden helemaal wild na het zien van dit kiekje. Momenteel heeft ze ruim 230 duizend likes gekregen op haar foto. Hierdoor behoort de foto tot één van haar best bekeken foto’s op Instagram. De reacties bij de foto zijn daarom ook bijna allemaal positief.

Uiteraard zitten er ook een hoop zure appels tussen die Jutta liever zien schaatsen dan poseren. “Zie liever goede schaatsresultaten, dan dit. Of je moet ze aan de wilgen ophangen”. of “Meer bezig met haar uiterlijk dan met presteren”.

Bekijk hieronder de kiekjes die voor een aardbeving op instagram zorgde. Kun jij begrijpen waarom? En zou het wel aan het gemis van het BH’tje liggen of zal men meer gefocust zijn op de enorme kadetjes?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

 

Meer van dit: