HomeHumorDame gaat op mechanische stier zitten maar is even vergeten dat ze...

Dame gaat op mechanische stier zitten maar is even vergeten dat ze een rokje aan heeft

Er zijn vrouwen die het heerlijk vinden om mannelijke aandacht te krijgen. Ze gaan daarom ook het liefste zo schaars mogelijk gekleed op stap. Niet alleen hebben ze dan veel bekijks, maar het is ook een stuk gemakkelijker om een man aan de haak te slaan.

Met minirokje op de rodeostier

In grote Amerikaanse cafés is er geregeld een mechanische rodeostier aanwezig. Geweldig natuurlijk voor de klanten, want wat is nou leuker dan mensen op hun plaat zien gaan, onder het genot van een alcoholisch drankje.

Je kunt er natuurlijk ook zelf opgaan, maar kijken is vaak net wat leuker. Onlangs werden de bezoekers van een Amerikaans café namelijk getrakteerd op een wel heel bijzondere rodeorijder. Een dame met een zeer kort rokje nam namelijk plaats op de mechanische stier. Je kunt je vast wel inbeelden dat het rokje niet erg goed op zijn plek bleef zitten.

Met de billen bloot

Het duurde natuurlijk niet lang voordat de meid met haar billen bloot op de stier zat. In het begin probeerde de meid haar rokje nog omlaag te trekken, maar na wat gejuich van de mannen deed ze er geen moeite meer toe.

Meer van dit: