HomeGekkiesRapper Sjors geeft biergooier een flinke pets op zijn gezicht

Rapper Sjors geeft biergooier een flinke pets op zijn gezicht

Steeds vaker hoor je over zogenaamde biergooiers. Het zijn de figuren die bedenken dat het verstandig is om dat kostbare vocht, over iemand heen te gooien. In voetbalstadions, bij optredens en festivals. Het gebeurt overal en iedereen gaat daar anders mee om. Rapper Sjors heeft ook zijn eigen manier.

Bier gooien

Bier wordt al gegooid sinds mensenheugenis maar tegenwoordig kunnen mensen er niet zo goed meer tegen. Logisch ook, want een pilsje kost je al gauw €3,50. In voetbalstadions zien we tegenwoordig dat de wedstrijd meteen wordt stilgelegd als iemand een pilsje gooit en bij optredens, gaan de artiesten vaak meteen weg.

Dat is een beetje jammer want dan is die ene gooier verantwoordelijk voor de teleurstelling van duizenden mensen. Rapper Sjors lost het daarom even anders op. Hij zag wie het pilsje op hem gooide en besloot gewoon direct voor eigen rechter te spelen. Sjors sprong van het podium af en verkocht de biergooier een flinke pets op zijn gezicht. Hij zegt tegen de rest van de bezoekers: “Biergooiers moet je gewoon een stomp in hun gezicht geven, yo lets go yeah!”

Meer van dit