HomeGekkiesMarie zegt dat ze de lelijkste tattoo ter wereld heeft en laat...

Marie zegt dat ze de lelijkste tattoo ter wereld heeft en laat hem zien

De meeste mensen denken maanden na over de perfecte tatoeage. Ze willen namelijk dat er een mooie betekenis aanzit of dat het ontwerp betoverend is. Niet zo gek natuurlijk, want je moet er je hele leven nog tegenaan kijken. Toch is er ook een groep mensen die impulsief een tattoo nemen. Helaas komt de spijt achteraf en dan is het weghalen een stuk lastiger dan het laten zetten. 

De tatoeages van Marie

Marie had al direct spijt toen ze haar net-gezette tattoo mocht zien. Ze vindt hem zelfs zo lelijk dat ze denkt dat ze de lelijkste tattoo ter wereld heeft. In een TikTok video vertelt ze openlijk en vechtend tegen de tranen, over haar tattoo.

Ondanks dat ze de tattoo nu al spuuglelijk vindt, heeft ze het gevoel dat hij elke dag nog lelijker wordt. De tattoo op haar vingers zouden een handgepelde banaan moeten voorstellen. Toen de tattoo net gezet was, was Marie nog redelijk tevreden met het resultaat. Toch begon de banaan steeds meer te vervagen. Marie vertelt: “Na een tijdje kon je de tattoo niet meer zien. Het telde zelfs niet eens meer als een tattoo”. Het vervagen zorgde er ook voor dat de tattoo nu op allerlei andere figuren begint te lijken.

Bijwerken van de tatoeage

De vriend van Marie had onlangs een afspraak bij een gerenommeerde en goede tatoeëerder. Ze liet deze kans dus ook niet onbenut om zelf ook iets aan haar tattoo te laten doen.

Ze had er eindelijk vertrouwen in dat de tatoeage weer een stuk mooier zou worden, maar niets bleek minder waar. De tattoo lijkt nu niet eens meer op een banaan en kan nu werkelijk van alles zijn volgens Marie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marie Armstrong (@marieaarm)

Troost bij volgers

Inmiddels vind ze hem zo lelijk dat ze er niet eens meer naar wil kijken. Als ze ernaar kijkt moet ze namelijk direct huilen: “Voor de meeste mensen is het gewoon een gekke, kleine en stomme tatoeage, maar voor mij is het veel meer.

Ze vervolgt: “Het doet me namelijk echt wat en ik vind het verschrikkelijk hoe het eruit ziet”. Toch krijgt Marie ook veel bijval op haar TikTok video. Haar volgers proberen haar een hart onder de riem te steken door te vertellen dat het allemaal wel meevalt.

De tattoo is te zien in de TikTok video hieronder. Het is wel een enorm lange video dus je kunt een beetje heen en weer skippen. Als je nou denkt: ‘Goh, wat een leuke damedan heb ik speciaal voor jou nog wat kiekjes van Marietje onder het filmpje gezet.

@marieaarm

#badtattoos #badtattoostory #tattoofail #tattoo #fingertattoo

♬ original sound – Marie Armstrong

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marie Armstrong (@marieaarm)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marie Armstrong (@marieaarm)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marie Armstrong (@marieaarm)

Meer van dit: