HomeHumor14 geweldige tattoo-ideeën die enorm leuk zijn voor zijn tweeën

14 geweldige tattoo-ideeën die enorm leuk zijn voor zijn tweeën

Tattoos zijn een leuke manier om je lichaam een beetje op te pimpen. Zolang je niet te ver gaat met het tatoeëren dan tenminste. Een tattoo kan leuk zijn als herinnering, maar ook een mooie betekenis hebben. Hieronder hebben we tattoos verzameld die leuk zijn om samen met onder andere je vriend, buurman, nichtje of personal trainer te laten zetten.

Tattoo-ideeën

1. Catdog tattoo: Een tattoo die uitstraalt dat je ondanks de verschillen, het toch maar met elkaar moet doen.

2. Strings attached: Een tattoo die laat zien dat je toch echt aan elkaar vastzit

3. Zombie tattoo: Geen flauw idee waarom je zoiets zou zetten maar goed, wie weet is dit iets voor je

4. Lip boodschap: Op deze manier hoef je het niet zo vaak tegen elkaar te zeggen maar kun je lekker een potje tongworstelen om het elkaar duidelijk te maken. Wel een goede optie om niet vast te zitten aan je tattoo-partner, want los zouden deze ook nog wel iets van logica kunnen hebben.

5. Misvormd hartje: Het idee is wel geinig alleen deze uitvoering is verschrikkelijk. Je loopt beide met rare lijnen op je lichaam. Succes ermee.

6. Shotje: Onze persoonlijke favoriet om samen met je vaste barman te zetten. Dit is toch geweldig.

7. Boner text: Dit is vast het idee van twee pubers die dachten dat het wel grappig was. Het resultaat was zo niet grappig, dat het toch grappig was. Klasse gedaan mannen.

8. Vlinders in je buik: Als je heel erg verliefd bent op elkaar, heb je vlinders in je buik. Soms is dat zo erg dat je er misselijk van wordt. Deze tattoo illustreert de kriebels die je van elkaar krijgt in een prille relatie.

Lees ook:  Gozer laat kapsel tatoeëren op zn kale knar

9. Bro’s: Een beetje jammer dat deze tattoo maar op 1 lichaam staat, daar deze perfect zou zijn om samen met je broer te zetten. De onderarm zou perfect geschikt zijn omdat je die goed tegen elkaar aan kunt houden. Tattoo-tip van de dag dit!

10. Boodschap tattoo: Perfect geschikt voor een duo waarvan de één altijd vergeet om wc-papier te pakken, en de ander dan het papier moet komen brengen.

11. BFF-tattoo: Deze tattoo is leuk om te zetten maar misschien een beetje specifiek. Heb jij een buurmeisje dat tevens je beste vriendin is? Dan kunnen we deze wel aanraden

12. Patrick en Bob: Zijn jullie beste vrienden en heten jullie Patrick en Bob? Zoek dan niet verder, dit is wat je moet doen!

13. Kutjes: Houden jullie van kutjes? En zijn jullie jonge onbezonnen kerels? Dan is dit wat voor jullie.

14: Andre Baas is: Wat doe je als je ontzettend fan bent van Hazes én je enorm onder de plak zit bij je vrouw? Dan kies je natuurlijk voor deze matchende tattoo!

Via: SGXL

Meer van dit: