HomeGekkiesGozer blijkt het allerdomste blondje dat in Nederland rondloopt te hebben gevonden

Gozer blijkt het allerdomste blondje dat in Nederland rondloopt te hebben gevonden

Het is een hele tijd een hele hype geweest op YouTube: de straatinterviews. Het begon allemaal met Supergaande, waarbij Qucee en Nesim de gekste vragen stelde aan het winkelde publiek. Tegenwoordig zijn beide ermee gestopt, maar zijn andere YouTubers en TikTokkers ermee doorgegaan. Niet zo gek natuurlijk, want het concept slaat bijna altijd aan. Zeker als je dan ook nog eens een dom blondje voor je camera weet te strikken.

Schoenmaat hoger dan haar IQ

De TikTokker lilsilverbaby besloot de straat op te gaan met een aantal kennisvragen. Al snel had hij een blonde dame voor de camera die het ene na het andere domme antwoord wist te geven.

Waar de gemiddelde voorbijganger de vragen zonder moeite kan beantwoorden, wist deze dame geen enkele vraag goed te beantwoorden. Het begon allemaal met de vraag: “In welk continent ligt Suriname?’. Ze moet er even over nadenken maar komt dan met één van de meest vreemde antwoorden die we ooit gehoord hebben.

Waar vrijwel iedereen direct weet dat het antwoord Zuid-Amerika is, wist de dame niet eens wat een continent is. “Wat is een continent? Ik ken alleen continent van als je in je broek plast”. Uiteindelijk besluit ze dat Suriname een deel is van Afrika.

“Breda ligt in Noord-Holland”

Na nog een aantal internationale vragen besluit ze dat ze liever vragen over Nederland krijgt. Toch lukt het haar hierbij ook niet om de vragen goed te beantwoorden.

Op de vraag wat de hoofdstad is van Noord-Holland antwoord ze stellig “Breda”. De presentator kan zijn lach niet houden en geeft aan dat Breda in Noord-Brabant ligt.

De meid antwoord gevat: “Nou, Noord-Brabant is toch ook het Noorden, dus dat komt op hetzelfde neer”.

Daarnaast denkt ze nog dat Amsterdam in Utrecht ligt en dat Hengelo de hoofdstad van Groningen is. Ze heeft werkelijk geen één vraag goed beantwoord.

De kijkers van de video kunnen dit niet geloven en branden haar helemaal af in de comments. De video is hieronder te zien.

@lilsilverbaby

Wat zei ze over Nederland? 😨 #fyp #foryoupage #straatinterviews #interview #raadsel #landen

♬ origineel geluid – LilSilverBaby

Meer van dit