HomeTelevisieLLDL deelneemster Sigrid vraagt hoe vaak Robert wil wippen en die geeft...

LLDL deelneemster Sigrid vraagt hoe vaak Robert wil wippen en die geeft een bizar antwoord

Op onze redactie geldt inmiddels; een dag niet over Lang Leve de Liefde geschreven is een dag niet geleefd. Het programma geeft ons keer op keer en dag na dag weer een reden om er over te schrijven. Dit keer is het Robert, die nogal opmerkelijk antwoord geeft wanneer Sigrid hem een intieme vraag stelt.

Libido

Als je op zoek bent naar een potentiële partner dan is het prettig als je een beetje hetzelfde libido niveau hebt. Het is dan ook slim en verstandig om de lucht rond dit onderwerp op tijd te klaren.

Wanneer je in Lang Leve de Liefde zelf een vraag niet durft te stellen, is daar altijd nog het vragenbakje. Dat bakje zit vol met kaartjes waar vragen op staan die het gesprek een beetje vloeiend laten lopen. Tot voor kort dachten kijkers dat de programmamakers er gewoon random kaartjes in doen maar laatst kwamen we erachter dat ze het wel degelijk afstemmen op de deelnemers.

Vaak wippen

Als Sigrid het kaartje pakt waarop de vraag staat hoe vaak Robert per week zou willen wippen, is ze wel benieuwd. Robert is er even stil van en schiet in de lach. Waar iemand normaal gesproken gewoon zegt hoe hij erover denkt, doet Robert dat niet. Die houdt dat liever gewoon lekker voor zichzelf.

Sigrid lijkt dat niet helemaal te begrijpen, maar Robert heeft nog wel een verklaring. Ze stelde namelijk een hokjesvraag en daar houdt hij niet zo van.

Vervolgens komt hij met nog meer uitleg, en daar lijken ze elkaar toch enigszins te vinden. Het komt erop neer dat ze beide gewoon willen wippen wanneer het ze uitkomt.

Het hoeft voor zowel Sigrid als Robert dan ook niet zes keer in de week. Dat is in ieder geval goed om van elkaar te weten want voor hetzelfde geld wilde één van de twee het wel zo vaak doen.

Meer van dit: