HomeTelevisieLLDL deelneemster Iris valt óók op vrouwen, Mitchell geeft vernietigend antwoord

LLDL deelneemster Iris valt óók op vrouwen, Mitchell geeft vernietigend antwoord

Als je op zoek bent naar de liefde dan heb je vaak wel voorkeur van waar je die gaat vinden. Toch zijn er ook mensen wie het allemaal niet zo uitmaakt. Die vallen op een persoon, en niet op het pakketje. Iris is zo iemand!

De liefde

De liefde is iets heel bijzonders. Anno 2024 heeft liefde heel veel vormen gekregen, die breed geaccepteerd zijn. Iris is iemand die naar eigen zeggen: “Gewoon op ‘iemand’ valt”. Hartstikke mooi voor haar natuurlijk.

Bij Lang Leve de Liefde wordt er altijd gebruik gemaakt van vragenkaartjes om een gesprek op gang te brengen. Als Iris een kaartje pakt met daarop de vraag: “Hoe zou je het vinden, als je partner op mannen en vrouwen valt”, moet Mitchell daar echt wel even over nadenken. Hij weet niet zo goed wat hij ervan vindt.

Dan houdt het op

Mitchell is een gozer die vermoedelijk opgegroeid is met frikandellenbroodjes en euroshopper energydrank van de Albert Heijn. Zijn denkvermogen is niet al te snel meer dus toen hij de vraag kreeg, liep hij een beetje vast. Het lijkt erop alsof hij een keihard oordeel wil vellen, maar zich te bewust is van de camera’s die alles opnemen. Hij brengt het voorzichtig: “Zo iemand zou niet mijn partner worden”

Iris heeft direct slecht nieuws voor hem en zegt: “Nou dan houdt het op”, waarna bij Mitchell het kwartje valt. Hij denkt er even over na en antwoord dan vernietigend: “Nou laten we het daar dan maar op houden”

Eerder kwam hij er ook al achter dat Iris voor Feyenoord is. Dat vond hij ook al vreselijk want hij is fan van de club uit Amsterdam.

Toch wil Mitchell nog niet per se weg. Hij wil eerst samen met haar slapen. Als ze dan wakker worden blijkt Mitchell écht niet het meest heldere licht aan de hemel te zijn want hij is het koffiezetapparaat kwijt.

Meer van dit: