HomeTelevisieNog meer verbazing om oliedom LLDL stel: "Noord oost west zuid? Dat...

Nog meer verbazing om oliedom LLDL stel: “Noord oost west zuid? Dat ligt aan hoe de wolken gaan”

We kunnen nog één keer lachen om dit Lang Leve de Liefde koppel. Jay deelde namelijk zelf een filmpje op zijn Instagram van één van de vele oliedomme uitspraken. Uiteraard konden we dit niet laten liggen en moesten we het met jullie delen.

Een laatste keer

We beloven dat het de laatste keer is dat we een bericht maken over deze twee. We hadden eerder al het feit dat ze niet wisten wat Monogamie betekende en later zaten ze te muilen in bad.

Ook dit keer hebben we weer wat aan Jay zitten photoshoppen. Hij droeg uiteraard geen rugzak en ook de bril en die pet had hij niet op. Jay is gewoon een hardwerkende knappe gozer die dol is op hardcore. Hij gebruikt zijn televisieverschijning om lekker veel aandacht te krijgen op social media en dat is hem goed gelukt. Het is dan ook maar de vraag of Jay zich niet gewoon van de domme hield.

Oliedom

Kijkers hebben helemaal krom gelegen om dit oliedomme koppel. Er zijn zelfs kijkers die graag een heel programma van deze twee zouden zien. Ze vullen elkaar ook zo heerlijk aan. In een fragmentje is te zien hoe het over de 4 windstreken gaat. Ze weten effe niet meer waar nou wat ligt.

Romy denkt het wel te weten. “Het noorden is hoe de wolken op gaan”. Jay heeft er zijn vraagtekens bij. “Nee dat is altijd anders. Dan komt de regen via het zuiden dan het noorden”.

Dat laatste klopt natuurlijk wel maar het feit dat hij denkt dat de windstreken veranderen als hij omdraait, is natuurlijk bizar te noemen. De kijkers konden in ieder geval genieten van het stel.

Je voelt je al gauw een stuk slimmer als je naar deze twee zit te kijken. Of ze echt zo dom zijn, is maar de vraag. Jay weet namelijk dondersgoed hoe hij deze aandacht in een marketingstunt om moet bouwen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jay Jermaine Edinger (@jayjermainee_)

@jayjermainee_

Leg me uit! 😜, grapje voeg me insta jayjermainee_ #langlevedeliefde #tvprogramma #lldl #viraalgaanisookgaan #fyp #voorjoupagina #trending

♬ Twee motten – JoeyBurnet

Meer van dit: