HomeTelevisieLLDL deelnemers Jay en Romy hebben geen mening en beginnen dan ineens...

LLDL deelnemers Jay en Romy hebben geen mening en beginnen dan ineens te muilen

Gister gingen Lang Leve de Liefde deelnemers Jay en Romy al behoorlijk viraal omdat ze het woord ‘monogamie’ niet begrepen. Mensen verbaasde zich erover dat ‘de jeugd van tegenwoordig’ niet meer begrijpt hoe onze Nederlandse taal in elkaar steekt.

Gucci generatie

De jeugd van tegenwoordig noemen we ook wel de Gucci generatie. Deze twee vallen daar ongetwijfeld onder. Niet omdat ze Gucci dragen, maar omdat ze beter begrijpen hoe straattaal werkt dan onze eigen taal.

Het is trouwens wel even belangrijk om te vermelden dat deelnemer Jay zich heel netjes en verzorgd kleedt en presenteert. We hebben hem een beetje op de hak genomen door er wat petjes en nektasjes bij te fotoshoppen. Daarnaast weet deze smoothboy niet wat monogamie betekent, maar fixt hij wel op zijn gemak een zoentje van Romy. Daar kunnen nog een hoop gasten van leren.

Blind daten

Als je meedoet aan het programma Lang Leve de Liefde dan is het altijd maar de vraag wie je voor je krijgt. Het is blind daten, dus je moet elkaar snel leren kennen. Om elkaar te leren kennen moet je gesprekken voeren en af en toe eens peilen hoe de interesse in elkaar ervoor staat.

In het geval van Jay en Romy, wil Romy wel eens weten wat haar kansen zijn. Ze zegt dat zij het vindt, hoe hij het tot nu toe vindt. Jay snapt niet wat ze bedoelt: “Hoezo wat ik vind?”. 

Als Romy aangeeft dat Jay een beetje chagrijnig was, geeft hij aan dat dat alweer weg is. Je ziet aan elkaar dat ze geen flauw idee hebben waar het nu precies over gaat, maar beginnen dan ineens te zoenen.

Jay weet dat hij gescoord heeft en Romy lijkt geen flauw idee te hebben wat er nu precies allemaal gebeurt is. Het is in ieder geval duidelijk dat ze elkaar wel zien zitten.

Als je niet weet hoe je elkaar duidelijk maakt dat je elkaar leuk vind dan is zo’n kus wel het juiste middel. Uiteindelijk moet je toch ook ervaren hoe dat voelt, want als het niks is dan kun je beter meteen de villa verlaten.

@pastoorbonhe

Samen in de ♨️Japussy #langlevedeliefde #lldl #fyp #fy #foryoupage #LLDL #humor #langlevendeliefde #liefde #sbs6 #liefde #foryoupage #viralvideo #viral #foryoupage❤️❤️ papistilo.com #papistilo #simsalabim #hoodie #ilikeyourstyle #Superkracht

♬ origineel geluid – pastoor bonhe

Meer van dit: