HomeTelevisieLLDL Deelnemers begrijpen er helemaal niks van: "Die woord ken ik niet"

LLDL Deelnemers begrijpen er helemaal niks van: “Die woord ken ik niet”

Wanneer Lang Leve de Liefde deelnemers even zonder gespreksstof raken, kunnen ze altijd terugvallen op potje met vragen. In dat potje zitten stellingen en vragen om de sfeer een beetje te verhogen. Romy krijgt een vraag die ze maar niet begrijpt. Jay kan haar helaas ook niet verder helpen.

Moeilijke woorden

Op het kaartje staat: ‘Geloof jij in monogamie? Zo ja, waar ligt de grens?’. Jay begrijpt er niks van: “Wat is monogamie?” Romy heeft daar geen antwoord op en vraagt zich hardop af waarom ze ook van die moeilijke woorden op hun kaartjes zetten.

Jay snapt daar weer niks van want die dacht dat Romy in haar eentje al die vragen had zitten verzinnen. Romy is daar heel stellig over: “Nee. Anders had ik die echt niet gebruikt”. Jay probeert de boel te redden door het op zijn telefoontje op te zoeken. Als hij de betekenis gevonden heeft, dan vindt hij het nog steeds veel te lastig om te begrijpen.

Kijkers gaan stuk

Kijkers gaan stuk om de twee en vooral over de manier waarop ze praten. Veel kijkers moeten denken aan de zogenaamde Gucci-generatie. De foto bovenaan het artikel is dan ook uiteraard in elkaar geflanst. Jay zag er in feite hartstikke netjes en goed uit. Dat mag ook gezegd worden.

De manier van praten en het onbegrip van onze Nederlandse taal zorgen wel voor een lach op het gezicht van de kijkers. Het is voor veel mensen ook wel eens goed om te zien dat niet iedereen het even makkelijk heeft.

Jay en Romy lijken daarentegen wel stikgezellige mensen die het hartstikke naar hun zin hebben. Ze hebben al die rare poespas niet nodig om gezellig te zijn met elkaar.

Meer van dit: