HomeGekkiesJurgen en Susanne uit Lang Leve de Liefde staan kneiterhard te tongen

Jurgen en Susanne uit Lang Leve de Liefde staan kneiterhard te tongen

De lijst van ongemakkelijke fragmenten uit het programma Lang Leve de Liefde is erg lang. Zo lang zelfs, dat we er speciaal een afdeling voor hebben gemaakt op deze website. Het is een paar dagen rustig geweest met fragmenten maar Jurgen en Susanne maken daar nu een eind aan.

Tongen in LLDL

Tongen is iets wat we al duizenden jaren doen. Het is een vorm van intimiteit die vrij veel wordt toegepast om elkaar eens uit te proberen. Zo is een potje tongworstelen de normaalste zaak van de wereld. Goed kunnen zoenen is ook een pluspunt voor veel mensen en dus is het zaak dat je regelmatig oefent.

We zien een hele hoop gelebber in het programma en dat gaat normaal gesproken best oké. Dat lebberen gebeurt zelfs zo vaak dat we er niet altijd over schrijven. Toch was dit fragment wel opmerkelijk genoeg om er over te schrijven. Susanne en Jurgen lijken elkaar namelijk helemaal op te vreten.

Ongemakkelijke situatie

Tijdens de deelname van Susanne en Jurgen is het even aftasten. De klik lijkt er voor Susanne niet helemaal te zijn maar Jurgen heeft daar een andere mening over. Toch probeert Susanne er wat van te maken en het leek haar dan ook leuk om een foto van de twee naar het thuisfront te sturen.

Voor Jurgen is dit het teken om er vol voor te gaan. Alsof het zijn eerste zoen ooit is, gaat hij tekeer. Susanne moet er haast wel in mee. Ze happen en happen en het duurt dan ook allemaal veel te lang. Het meest ongemakkelijke is misschien nog wel dat Susanne tijdens het huigboksen gewoon haar selfiecamera aan laat staan. Een goed staaltje camerawerk van de programmamakers brengt het fantastisch in beeld. Is dit dan de meest ongemakkelijke zoen die we ooit in het programma hebben gezien?

Meer van dit: