HomeHumor13 kneiterdomme mensen die nog minder snappen dan een potje Nutella

13 kneiterdomme mensen die nog minder snappen dan een potje Nutella

Slim zijn is helaas niet iets wat je echt kunt trainen. Natuurlijk kun je voor dingen leren, maar aan iemands IQ is meestal niet heel veel te doen. Hieronder hebben we een lijstje met afbeeldingen van mensen die nog dommer zijn dan een potje Nutella.

Het intelligentiequotiënt

Het IQ, oftewel intelligentiequotiënt, is een maatstaf voor cognitieve vermogens. Het wordt bepaald door standaard tests die verschillende aspecten van denkvermogen meten. Ze meten bijvoorbeeld dingen zoals logisch redeneren, probleemoplossing en verbale vaardigheden. Een score van 100 is gemiddeld dus dan kun je zelf de conclusie trekken over wat je scoort.

Hoewel IQ-tests handig zijn om intelligentie te meten, is dat allemaal wel een ebetje complexer dan enkel een getal. Een hoog IQ kan wijzen op sterke cognitieve vaardigheden, maar het garandeert geen automatisch succes of geluk. Dit geldt dan andersom weer voor een laag IQ. Maak je dus niet druk over je score, maar zorg gewoon dat je gelukkig bent in het leven.

13 mensen met een minder hoog IQ

  1. Neeeee beter he

2. Een goede voorbereiding is het halve werk

3. Zijn de intenties ook gelijk duidelijk

4. hahaha

5. Dit is eerder lief dan dom

6. Wat zou nou een oplossing kunnen zijn

7. Hasta la vista

8. Misgien wel, hier nog wat meer mensen die niet goed kunnen sgrijven

9. Onze jongste is 180 maanden oud

10. Iemand een idee?

11. Wow, dit gaat inderdaad diep

12. Ja, je bent heel dom

13. Oprecht een goede vraag als je geen idee hebt. Hier nog een lijstje met onschuldige kinderdingen die minder logisch lijken dan ze zijn

Meer van dit: