HomeWTF?!Alyssa (28) wil niet werken omdat het huishouden te zwaar is: "Mijn...

Alyssa (28) wil niet werken omdat het huishouden te zwaar is: “Mijn man (51) betaalt me ervoor”

De meeste vrouwen vinden het steeds belangrijker om zelfstandig en onafhankelijk te zijn. Ze vinden het belangrijk om carrière te maken en niet afhankelijk te zijn van een man. Toch zijn er ook vrouwen die daar totaal anders over denken.

Fulltime huisvrouw

Alyssa is een 28-jarige vrouw die een relatie heeft met de 51-jarige Tom. Tom is een Amerikaanse militair die hard werkt voor zijn geld. Toen ze elkaar een aantal jaren geleden leerde kennen, toen was Alyssa nog druk bezig met haar studie en bijbaan.

De liefde tussen de twee werd steeds sterker, waarna de twee hun liefde verzegelde met een verloving. De verloving zorgde er voor dat de twee gingen samenwonen. Dat samenwonen was het moment dat het stel na ging denken over de taakverdeling in het huishouden. Uiteindelijk besloot Alyssa haar baan op te geven om fulltime huisvrouw te worden. Ze had dit niet besloten zodat ze lekker comfortabel kon leven, maar omdat ze beide ervan overtuigd zijn dat dit het huishouden en hun relatie een goede boost geeft.

Betaald krijgen door je man

Tom genoot al snel van de voordelen die de nieuwe gezinsdynamiek met zich meenam. Vroeger wilde hij namelijk enkel een vrouw die werkte en daarnaast het huishouden deed. Nu is hij volledig omgekeerd.

Doordat Alyssa een fulltime huisvrouw is, is het leven minder gestrest en dus gezonder voor Tom.

Toch krijgt Alyssa wel een compensatie voor haar ‘diensten’. Ze krijgt namelijk 100 euro per week om het huishouden op orde te houden.

Op deze manier kan ze toch sparen, zonder te werken. Op Reddit vinden de meeste mensen het vooral belachelijk hoe Alyssa profiteert van haar man.

Zeker gezien het leeftijdsverschil vinden ze Alyssa een golddigger. Ze denken dat Alyssa voornamelijk geld aan de kant legt voor als Tom te oud wordt, zodat ze op dit moment met een volle spaarrekening kan vertrekken.

Meer van dit: