HomeTelevisieLLDL deelnemer Ricardo vertikt het om te koken: "Ben je niet goed?!...

LLDL deelnemer Ricardo vertikt het om te koken: “Ben je niet goed?! Koken is voor vrouwen”

Kijkers van Lang Leve de Liefde zijn woedend op deelnemer Ricardo. Dat komt omdat Fenna graag met hem wil koken, maar hij dat vertikt. Zijn reden daarvoor is hetgeen wat de mensen zo boos maakt. Het gaat ondertussen aardig los over het fragmentje op social media.

Koken is voor vrouwen

Fenna en Ricardo zijn allebei 20 jaar oud en doen waarschijnlijk mee aan Lang Leve de Liefde voor het avontuur dat het met zich meebrengt. Het lijkt er niet op dat één van de twee mee doet om de bekendheid, maar zeg nooit nooit.

Om de tijd wat te vullen, besluiten ze om een spelletje te gaan spelen. Als het onderwerp koken dan opkomt, is Ricardo er als de kippen bij om te zeggen dat hij niet kookt. Fenna weet niet wat ze hoort en zegt dat een echte man kookt. Daar heeft Ricardo geen boodschap aan; die kookt niet.

Rolverdeling

Fenna ziet de bui al hangen en vraagt of zij die avond de sjaak is om te koken. Ricardo is overduidelijk en bevestigt inderdaad dat Fenna het moet gaan doen. Ze probeert nog om het samen te gaan doen, maar Ricardo vertikt het echt. Hij reageert op haar vraag: “Ben je niet goed?! Nee, de vrouw hoort te koken, hè.”

Fenna vindt dat het niet zo is dat de vrouw hoort te koken, maar Ricardo is onverbiddelijk: “Een vrouw moet ook voor het huishouden zorgen enzo”. Hij is van mening dat er een mannetje en een vrouwtje in de relatie is.

Reacties

De reacties stromen binnen over het fragment. Met name de vrouwen hebben een duidelijke mening over Ricardo. Een van hen zegt: “Die jongen krijgt het zwaar als ie samen gaat wonen met een pittig dametje die zijn fratsen niet accepteert, hij is niks gewend en veel te verwend door moeders die alles deed voor hem thuis”.

Een andere kijker zegt: “Een vrouw hoort te koken? Snul. Probeer het zelf eens gemakzuchtige kerel. Koken poetsen maakt niet uit een man mag ook bezig zijn in het huishouden en daar hoort koken ook bij. Dus een vrouw MOET is niet juist. Die denkt nog in de jaren 60 te leven.”

Het is natuurlijk iemands goed recht om te vinden wat hij vindt, maar anno 2024 kun je erop rekenen dat er mensen een mening over hebben wanneer je zulke dingen hardop zegt. Check de beelden hieronder.

Meer van dit: