HomeTelevisieLLDL deelneemster Sophie wil per se het mannetje zijn in de relatie

LLDL deelneemster Sophie wil per se het mannetje zijn in de relatie

Liefde komt in allerlei vormen en maten. De traditionele liefde is er tussen man en vrouw, waarbij zij beide hun eigen rol in de relatie hebben. Tegenwoordig is die traditionele liefde niet heel veel meer waard. Het is immers bijna 2024 en dan mag je zijn wie je wil zijn!

Rollen in een relatie

Hoewel je het tegenwoordig niet meer mag zeggen, zijn er wel degelijk rollen in de relatie. Het is natuurlijk aan een stel zelf om daar invulling aan te geven maar er je kunt niet ontkennen dat er typische mannen- en vrouwentaken bestaan.

Logischerwijs kan een vrouw ook mannentaken uitvoeren en vice versa, maar over het algemeen wordt het toch gewoon verdeeld. Lang Leve de Liefde deelneemster Sophie is ook wel duidelijk in die rollen. Zij wil echter wel per se de mannelijke rol in de relatie. Om dat even duidelijk te maken, besluit ze om Michael te vragen welke rol hij zou zien zitten in de relatie.

Michael is duidelijk en zegt dat hij de mannelijke rol wil hebben. Logischerwijs natuurlijk, want Michael is een man. Sophie countert gelijk: “Grappig, dat had ik niet per se gedacht”. Met andere woorden; ze vind Michael een vrouwelijk mannetje. Michael neemt het voor zichzelf op en geeft gelijk een voorbeeld: “Kijk ik moet zeggen: qua autorijden ben ik ook echt wel diegene die wil rijden”.

Geen compromis

Sophie hoort het aan maar geeft Michael geen schijn van kans: “Ja, maar ik wil ook rijden”. Het Alphamannetje in Michael probeert er nog tegenin te gaan maar we zien gelijk dat Sophie er overheen klapt.

Ze maakt hem effe goed duidelijk dat hij toch zeker niet gaat rijden, en als hij dat wel wil dat ze dan lekker met twee auto’s overal naartoe rijden. Ze vindt zichzelf gewoon erg geschikt voor de mannelijke rol in de relatie. Wat overigens haar goedrecht is natuurlijk.

Ze gaat het niet laten gebeuren dat een man wat voor haar doet, maar heeft hem wel toegestaan om voor haar te koken. Dat vond ze heel fijn.

Meer van dit: