HomeWTF?!Bizar 'Dukes of Hazard' ongeluk met oprijwagen, let goed op de auto

Bizar ‘Dukes of Hazard’ ongeluk met oprijwagen, let goed op de auto

Dagelijks verschijnen er honderden duizenden nieuwe filmpjes op het internet. De ene gaat over de kat van iemands oma en de ander is misschien wel het meest bizarre ongeluk dat je ooit hebt gezien. We kwamen nu een filmpje tegen uit die laatste categorie.

Typisch ‘film-ongeluk’

De beelden, die uit Amerika komen, zijn afkomstig van de bodycam van een agent uit Georgia. Hij was aanwezig bij een ongeval om alles in goede banen te leiden. Dat ongeval viel nog alles mee en kende alleen wat blikschade. De autoambulance werd opgetrommeld om de wrakken van de weg te halen.

Ze hadden alleen niet kunnen voorzien dat het diezelfde autoambulance was, die vervolgens nog meer brokstukken veroorzaakte. Een automobilist reed namelijk vol gas de wagen op. Gelukkig zijn de hulpdiensten al ter plekke. Die schakelen meteen om, om de bestuurder te gaan helpen.

Inwendig stemmetje

Wanneer je met je auto langs een oprijwagen rijdt, is er altijd dat stemmetje in je hoofd dat schreeuwt: “Neem de schans!”. Wellicht heeft de bestuurder van de auto het duiveltje op zijn schouder laten winnen, maar het is waarschijnlijker dat die gewoon niet op zat te letten.

De schade was vervolgens enorm, zowel de auto als de oprijwagen zijn total loss. De inzittende kwam naar verluid ongedeerd uit de auto. Buiten wat schrammen en een ongelofelijk ruig verhaal na dan. Op de beelden van de bodycam is te zien hoe veel geluk de bestuurder gehad moet hebben.

Meer van dit: