HomeWTF?!Eigenaren van peperdure Tesla Cybertruck verdrietig: "Al na 11 dagen vol met...

Eigenaren van peperdure Tesla Cybertruck verdrietig: “Al na 11 dagen vol met roest!”

Je hebt het vast al eens voorbij horen komen bij je vrienden: ‘Wat heb jij een roestbak’. Vaak is het een onderling grapje tussen de vrienden als je een niet al te dure auto hebt. Maar wat als je wel een dure auto hebt en hij blijkt echt te roesten? Dan is de humor er natuurlijk snel vanaf. 

De nieuwe Tesla Cybertruck

De nieuwe eigenaren van de Tesla Cybertruck weten er alles van. De kopers hebben maar liefst 80.000 dollar neergelegd voor de nieuwe auto, maar lang hebben ze er niet van kunnen genieten. Ondanks dat de auto beschikt over een flink staaltje futuristische techniek, is dat niet op alle delen van de auto toegepast.

Kopers van de auto hebben namelijk na 11 dagen al opgemerkt dat de auto begint te roesten. Ondanks dat Elon Musk beloofde dat de auto van een andere planeet is’, hebben ze hun belofte: “ultraharde roestvrijstalen exoskelet” niet kunnen waarmaken. Bij Tesla waren ze er namelijk van overtuigd dat de auto nauwelijks deuken kon oplopen of last kon hebben van roest.

De reactie van Tesla

Als het nu één koper was die klaagde, dan kon het nog een fabrieksfoutje zijn. Helaas voor de kopers van de futuristische cybertruck zijn er verschillende eigenaren die tegen hetzelfde probleem oplopen.

De eigenaren hebben daarom allemaal foto’s en ervaringen online gezet, in de hoop dat Tesla met een goede oplossing zou komen. Tot op heden is daar helaas nog geen sprake van.

Eén van de klanten is al met zijn cybertruck naar een Tesla servicecentrum gegaan. Helaas kreeg hij een koude douche, want het servicecenter is nog helemaal niet uitgerust met gereedschappen en procedures voor de cybertruck.

Het enige wat hij aangeboden kreeg was een coupon voor een toekomstige reparatie. Tot die tijd kan de cybertruck verder wegroesten op de parkeerplek voor het huis.

Nu hopen dat zijn vrienden niet extra zout in de wond gooien met roestbak grapjes! Bekijk hieronder de probleempjes die de cybertruck op dit moment ervaart.

Meer van dit: