HomeWTF?!Haai valt duiker aan, die filmt hoe het is om opgegeten te...

Haai valt duiker aan, die filmt hoe het is om opgegeten te worden

De afgelopen weken is er enorm veel nieuws geweest over haaien die overal en nergens opduiken. In de meeste gevallen bleef het bij een rondzwemmende haai, maar soms vallen ze aan. In Egypte was er zelfs een man die met huid en haar opgegeten werd. Hoe dat eruit gezien moet hebben, is nu duidelijk dankzij deze duiker.

Duiken met haaien

Duiken met haaien geeft de nodige risico’s. Het is een prachtige ervaring, maar het blijven roofdieren die je in luttele seconden compleet kunnen verscheuren. Het is daarom wel fijn dat je weet wat je doet wanneer je met deze dieren gaat duiken. Zimy Da Kid, zoals hij zichzelf noemt, is een duiker die precies weet hoe hij met haaien om moet gaan.

Op zijn socials deelt hij prachtige video’s van zijn ervaringen onder water. De één nog mooier dan de ander, maar zo uniek als deze video zal je ze niet gauw zien. Hij zag namelijk een gigantische tijgerhaai die interessant gedrag vertoonde. Hij besloot zijn 360 graden camera op het zand te zetten toen de haai aanviel.

Unieke beelden

De haai viel aan, maar pakte de camera op. Hij slikte hem vervolgens in om unieke beelden te maken. De haai maakte onbewust namelijk prachtige beelden van de binnenkant van zijn bek. Zo zou het er dus ook een beetje uitzien als je zelf zou worden opgegeten door een haai… Alleen zal het dan allemaal iets bloederiger zijn.

Ondanks dat het laatste haaiennieuws allemaal uit Europa kwam, hoef je je niet druk te maken over dit exemplaar. De beelden werden namelijk opgenomen ten zuiden van de Malediven. De haai zal dus wel heel ver moeten zwemmen wil hij aan de Spaanse Costa Brava belanden. Word je toch aangevallen? Dan ben je nu in ieder geval voorbereid op wat je gaat zien 😉

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zimy Da Kid (@zimydakid)

Meer van dit: