HomeWTF?!Nieuwe video laat goed zien wat er met onderzeeër Titan is gebeurd

Nieuwe video laat goed zien wat er met onderzeeër Titan is gebeurd

Het is je vast niet ontschoten dat er een onderzeeër vermist is geraakt. In de onderzeeër zaten een paar rijke gasten die graag de Titanic in het echt wilde zien. Toen ze na een uur of 2 het contact met de buitenwereld kwijtraakte, werd er een grootschalige zoektocht opgezet. Helaas zonder een goed resultaat…

Zoektocht

Een zoektocht in een gebied ter grootte van België leverde vrijwel niets op. Er werd wel een melding gemaakt dat er wat audio opgevangen is maar het is nooit bevestigt dat dit uit de onderzeeër kwam. In het begin werd het hele verhaal nog niet heel serieus genomen. Op social media gingen dan ook veel fragmenten rond waarin je de audio zou kunnen horen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GAIT 🍺🔞 (@gait_joa)

De zoektocht was een strijd tegen de klok want er was een beperkte voorraad zuurstof aanwezig in de duikboot. De klok tikte en tikte en uiteindelijk werd er een wrakstuk van de onderzeeër gevonden. Hierdoor kon de conclusie getrokken worden dat het mis is gegaan en de meevarende passagiers het niet overleefd konden hebben. Vreselijk nieuws natuurlijk maar ze kenden de risico’s en hebben er zelf helemaal niets van meegekregen.

Implosie

Aan de hand van de wrakstukken kon geconcludeerd worden dat de onderzeeër geïmplodeerd is. Dat is goed nieuws voor het welzijn van de passagiers. Hoewel het natuurlijk heel eng geweest moet zijn om vast te zitten in zo’n kleine ruimte, was het ook gauw over voor ze. Zo’n implosie gebeurt namelijk zo verschrikkelijk snel, dat het brein het niet waar kan nemen. In 30 milliseconden is het al over. Beelden maken nu duidelijk hoe dat eruitgezien moet hebben.

@drtik_tok

Implosion du sous marin Titan #titan #implosion #titanic #sousmarin

♬ son original – Docteur TikTok

 

Meer van dit: