HomeGekkiesMoeder van LLDL Deelnemer Maaike ziet hoe haar dochter rollebolt in bed

Moeder van LLDL Deelnemer Maaike ziet hoe haar dochter rollebolt in bed

Mama, ik doe mee aan Lang Leve de Liefde! Gister schreven we al over Maaike die meedoet aan de dubbeldate van het populaire programma. We zagen hoe ze antwoord gaf op wat ze lekker vindt in bed en dat ze zich schaamt voor haar moeder die meekijkt. Toch kan ze het niet laten om nog even lekker te stoeien.

Moeder

Maaike, die pas 18 is, doet mee aan het programma om de liefde van haar leven te vinden. Althans… dat is wat normaal gesproken de bedoeling is. Ze zal er vast niet zijn voor huisje boompje beestje maar meer voor het avontuur dat het met zich mee kan brengen. Groot gelijk heeft ze, alleen het is wel altijd opletten wat je dan doet op televisie.

Ze heeft in het begin goed door dat haar moeder alles kan zien wat ze uitspookt. Ze verontschuldigt zich nog als ze dingen zegt die haar moeder niet wil weten. Naarmate de dag vordert, lijkt ze dat alleen steeds meer te vergeten. Z├ęker wanneer Nick steeds meer laat zien dat hij wel geschikt is voor Maaike.

Rollebollen

Maaike gaf naar aanleiding van een vraag van Nick al aan dat ze het graag ruig wil hebben tussen de lakens. Nick heeft dit antwoord gauw opgeslagen voor het geval ze bij elkaar in bed belanden. Als ’s avonds het puntje bij het paaltje lijkt te komen, besluit Nick dat het tijd is om ruig te doen.

In een kussengevecht rollebollen ze wat heen en weer. Je kunt je voorstellen dat de moeder van Maaike haar hart vasthield voor wat ze zou gaan zien. Gelukkig voor Maaike en haar moeder blijft het bij een stoeipartijtje op beeld. Of het meest ruige onderdeel nog gaat komen is niet duidelijk maar mama zal in ieder geval niet heel blij zijn.

Meer van dit: