HomeWTF?!Dame sloopt auto van vreemdgaande vriend en krijgt het met filmer aan...

Dame sloopt auto van vreemdgaande vriend en krijgt het met filmer aan de stok

Een gozer in Leeuwarden is niet heel blij geweest toen hij naar zijn auto liep. Die auto was namelijk compleet vernield door zijn (ex) partner. Dit zou zijn gedaan omdat hij vreemd was gegaan dus ergens kun je ook zeggen dat boontje om zijn loontje komt. De vrouw die het deed, werd gefilmd door iemand met wie ze het ook nog aan de stok kreeg.

Bijzondere situaties filmen

Tegenwoordig pakt men in bijzondere situaties altijd de telefoon erbij om er mee te filmen. Soms is dat een beetje onbeschoft, maar in dit geval stond de vernieling van een auto op beeld. Te zien is hoe de vrouw de auto van haar vreemdgaande vriend compleet vernield.

De filmer vindt het allemaal maar geinig, totdat de vrouw daar een reactie op geeft. Op dat moment krijgt hij het tóch voor elkaar om onbeschoft te worden. Je krijgt er een beetje ‘hoe kan ik dit om mezelf laten draaien’ vibes van. Filmpje staat hier onder maar we moeten wel even melden dat het vol met onvriendelijk taalgebruik zit. Als je kids of werkgevers in de buurt hebt, kun je het beter niet met geluid afspelen.

Meer van dit: