HomeWTF?!Pieter betrapte zijn vrouw op vreemdgaan maar zit nu in een moeilijk...

Pieter betrapte zijn vrouw op vreemdgaan maar zit nu in een moeilijk dilemma

Het is natuurlijk altijd pijnlijk als één van de twee in een relatie besluit vreemd te gaan. In de meeste gevallen gaat een stel dan uit elkaar, en lossen ze alles op. Maar vreemdgaan kun je alleen met een ander doen, en wat nou als daar de aap nog helemaal niet uit de mouw blijkt te zijn?

Moeilijk dilemma

Een dilemma is een situatie waarin je tussen twee dingen een keuze moet maken. Vaak zitten er aan die keuzes tegenstrijdige voor- en nadelen. Daardoor is het vaak lastig te kiezen wat je nu gaat doen. Het maken van een keuze zorgt voor opoffering de andere keuze, waardoor je een soort innerlijk conflict hebt.

In het geval van vreemdgaan, is de keuze vaak erg lastig. Toch kan het nog lastiger worden als je ziet wat er nog meer bij komt kijken. Zo betrapte Pieter zijn vrouw, en besloot hij van haar te scheiden. De gozer met wie ze vreemd was gegaan, had echter ook een vrouw, maar óók twee kinderen. Die vrouw wist nog van niets en Pieter vraagt zich nu af of hij het wel voor hen moet verpesten. Wat zouden jullie doen?

Or just let karma do its thing?

Meer van dit