HomeWTF?!Tori zit uren in de auto om vriend te verrassen, betrapt hem...

Tori zit uren in de auto om vriend te verrassen, betrapt hem met zijn ‘nichtje’

Een lange afstandsrelatie is vaak lastig. Soms gaat het natuurlijk hartstikke goed maar de kansen dat het uiteindelijk in de soep loopt, zijn toch groter. Voor Tori en haar vriendje ging het behoorlijk goed, tótdat ze hem wilde verrassen met haar komst.

Uren rijden

Tori en haar vriendje wonen een groot eind bij elkaar uit de buurt. Ze kunnen elkaar dus alleen vaak zien over facetime. Als ze elkaar in het echt willen zien, moeten ze uren rijden om bij elkaar te komen. Dat vergt een goede planning en vooral doorzettingsvermogen.

Dit keer besloot Tori om haar vriendje te gaan verrassen. Zonder wat te zeggen besloot ze om de reis te maken. Ze had immers een paar daagjes vrij en besloot dat ze wel langs kon gaan. Om het leuk te maken, had ze niks tegen haar vriendje gezegd dus het zou een totale verrassing voor hem worden. In de tussentijd besloot Tori om alles te filmen om de herinnering in de toekomst te kunnen koesteren.

Betrapt met zijn ‘nichtje’

Na heel wat kilometers kwam ze eindelijk bij het huis van haar vriendje aan. Toen ze er was kreeg ze te horen dat hij zijn nichtje mee zou nemen om te laten zien waar hij woonde. Dat hoorde ze van de huisgenoot van haar vriend. Ze grapte nog: “Stel je voor dat het een ander meisje is, en niet zijn nichtje”.

Tori besluit zich in zijn kamer te verstoppen tot hij binnenkomt. Als de deur eenmaal opengaat, schrikt haar vriendje zich kapot. Niet omdat hij zo blij is haar te zien, maar omdat zijn ‘nichtje’ erbij is.

Als je de beelden goed bekijkt zie je ook heel snel een blond meisje wegduiken én de geschrokken kop van het vriendje spreekt ook boekdelen. Foutje!

Haar vriendje probeerde het excuus van het nichtje nog vol te houden maar al gauw bleek dat het meisje zijn ex was, met wie hij wipte als Tori er niet was.

Uiteindelijk is ze toch maar blijven slapen omdat ze niet weer dat hele eind terug wilde rijden. Onderweg naar huis maakte ze het uit en plaatste ze het onderstaande filmpje op TikTok. Daar kreeg het in mum van tijd miljoenen views, waardoor ze er gelukkig in ieder geval nog wat aan verdiend had.

@oopsthatstorii

Now ex boyfriend lol. Silly me. Hopefully I get some money off these veiws tho. 🙂 this is just a self-awareness post, I usually don’t post things like this. Just thought I would tell you ladies to surprise your boyfriends every now and then 😂🫶🏼 bboyfriendNNowexboyfriendccheaterlliarccaughtnnothimnnewickunlockedy#youdidittoyourself

♬ original sound – Torii

Meer van dit: