HomeWTF?!Julia drinkt nooit meer Red Bull na deze smerige verrassing in haar...

Julia drinkt nooit meer Red Bull na deze smerige verrassing in haar blikje

Een blikje Red Bull op zijn tijd is hartstikke lekker. Je moet het spul alleen niet te veel dringen want het is niet echt een gezond drankje. Toch zijn er veel mensen die opstaan en naar bed gaan met het populaire energiedrankje. Julia was er één van maar die is daar nu plots van genezen.

Red Bull is niet goed voor je

Af en toe een blikje Red Bull drinken is helemaal niets mis mee maar het is wel belangrijk dat je er niet te veel van drinkt. Hoewel te veel in geen enkele situatie goed is, is het in het geval van Red Bull ook echt ongezond.

Het drankje bevat erg veel cafeïne, wat slapeloosheid, nervositeit en hartkloppingen kan veroorzaken. Daarnaast zit er knetter veel suiker in, wat ook niet goed voor je is. Je krijgt er wel wat energie van maar het is meer een soort tijdelijke oplossing. Het is ook niet het geval dat die energie uit gezonde ingrediënten komt. Als klap op de vuurpijl is het tegenwoordig ook nog eens rete duur.

Iets ranzigs in je blikje

Als je een blikje drinken hebt, kun je niet zien wat er in het drankje zit. Het komt wel eens voor dat er per ongeluk iets ranzigs in zo’n blikje drinken terecht komt. Of er iets ranzigs inzit, kom je alleen achter als het al in je mond zit. Zo ook Julia, die ineens iets smerigs in haar mond voelde.

Ze tufte het uit en kon haar ogen niet geloven. Je hoort wel eens dat het gebeurt maar je verwacht natuurlijk nooit dat het met jouw blikje kan gebeuren. Julia is nu in ieder geval wel van haar verslaving af maar is ook gelijk een trauma rijker. Wat denk jij dat er in het blikje gezeten heeft? Zelf denkt ze dat het om muizenorganen gaat.

@smulpartij

Dit had ik blijkbaar nodig om te stoppen 🤮

♬ origineel geluid – Julia Halbesma

Meer van dit: