HomeShowgekkiesPeter Gillis woest: Nicolleke weer betrapt met andere vent

Peter Gillis woest: Nicolleke weer betrapt met andere vent

Realityster en ondernemer Peter Gillis zal wel weer woest zijn. Hij moest er namelijk achter komen dat zijn Nicol alweer met een minaar gezien is. Althans, dat meldt juicekanaal Reality-FBI. Is dit dan weer de zoveelste druppel voor het bekende stel?

Roddels

Eerder zagen we dat er al beelden en roddels waren over een vreemdgaande Nicol. Later bleek dat dit een vriend van haar te zijn die zelf niet perse geïnteresseerd was in het tongworstelen met vrouwen. Toch zijn er nu dus opnieuw meldingen over Nicol met een andere vent.

Het juicekanaal Reality.FBI , deelt momenteel een opvallend verhaal. Reality.FBI staat bekend om zijn betrouwbaarheid en deelt alleen informatie waarvan ze zeker zijn (zeggen ze). Volgens hen wordt Nicol vaak gezien met een andere man. Dit keer zou ze zijn gespot met een barbier met zijn eigen zaak. Hieronder staan de screenshots van het instagram account van Reality.FBI

Foto: Nicol Kremers betrapt met minnaar

De druppel

Of Nicol en Peter nog lang bij elkaar blijven is maar de vraag. Hoewel hij zegt dol te zijn op haar, is het natuurlijk niet echt de bedoeling om je tijd te verdoen met andere mannen. Tenzij ze dan een open relatie ofzo hebben want dat is tegenwoordig ook hip. Wel is duidelijk dat Nicol in ieder geval valt op het ondernemende typetje.

Meer van dit