HomeWTF?!Steve vindt Debbie te jaloers: "Ik moet elke keer aan de leugendetector...

Steve vindt Debbie te jaloers: “Ik moet elke keer aan de leugendetector als ik thuiskom”

Je hebt van die relaties waarvan je niet weet waarom ze überhaupt overlevingskansen hebben. Als je dan soms al denkt dat je het gekste gehoord of gezien hebt in relaties, dan kan het toch altijd nog een tikkeltje extremer. Dit is dus ook het geval bij Debbie en Steve uit Schotland.

Jaloerse dame

Als je niet moeders mooiste bent, dan ga je natuurlijk al snel twijfelen of je partner buiten niet naar andere dames kijkt.

Zijn ogen willen namelijk ook wat, dus de onzekerheid is te begrijpen. Toch gaat Debbie wel heel erg ver in haar onzekerheid. Goed nieuws voor haar is dat de hedendaagse technologie erg ver is, maar dit is heel slecht nieuws voor Steve. Debbie heeft namelijk een app gevonden, die Steve elke keer dient te gebruiken als hij de deur uit gaat.

Deze app zorgt ervoor dat hij geregeld ondervraagd wordt over wat hij op het betreffende moment aan het doen is.

Leugentests

Alsof dat nog niet genoeg is, moet hij bij thuiskomst ook nog eens aan de leugendetector. Op deze manier kan Debbie controleren of de antwoorden uit de app overeenkomen met de waarheid.

Ondanks dat het sneu is voor de beste man, is het voor Debbie ook niet erg gemakkelijk. Ze heeft namelijk het Othello syndroom. Zegt ze.

Dit syndroom zorgt ervoor dat je altijd alert bent op eventueel ontrouw. Niet erg makkelijk leven voor beide dus.

Meer van dit: