HomeShowgekkiesGordon is te gast in Chateau Meiland maar er lijkt wat op...

Gordon is te gast in Chateau Meiland maar er lijkt wat op te bloeien: ‘Ze vinden elkaar leuk!’

Als je aan televisiekijkend Nederland vraagt aan wie ze nou de grootste hekel hebben, is de kans groot dat zowel Gordon als Martien Meiland in hun top 3 staat. SBS zal dat nog niet helemaal doorhebben, en besloten om de twee samen in een programma te stoppen.

Of er nou goed over nagedacht was of niet, er waren wel veel mensen die gekeken hebben. Honderden duizenden mensen zagen hoe Goor in Chateau Meiland kwam slapen. Al gauw bleek dat Gordon en Martien het enorm goed konden vinden.

Krukken

Als Gordon bij het Chateau aankomt, loopt hij op krukken. Martien wil weten wat er gebeurd is, maar Goor is direct scherp: “Standje 69, grinnikt hij”. Martien moet er wel om lachen en het ijs lijkt gebroken.

Uiteindelijk bleek dat net voor het maken van de opnames een operatie aan zijn meniscus had gehad. Die blessure liep hij op toen hij zich omdraaide en met zijn knie tussen de tafel en een stoel bleef haken.

Veel interesse

In het programma lijken Gordon en Martien het enorm goed met elkaar te kunnen vinden. Sterker nog, Martien lijkt heel erg geïnteresseerd in zijn beroemde gast. Veel meer dan dat hij in andere gasten leek te zijn.

Hoewel Martiens leeftijd veel te oud is voor Gordon, Lijken ze het heel goed met elkaar te kunnen vinden. Daarnaast zijn beide heren ook hartstikke vrijgezel. Zoiets zou toch wel een prachtig stel opleveren.

In de beelden hieronder is te zien hoe gezellig de twee het hebben. Zowel SBS als Gordon delen een enthousiast filmpje over de aflevering.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Meer van dit: