HomeWTF?!Deze influencer eindigde in een rolstoel na het inhouden van haar scheetjes

Deze influencer eindigde in een rolstoel na het inhouden van haar scheetjes

De Braziliaanse influencer Vitória De Felice Moraes, beter bekend als Viih Tube, eindigde in een rolstoel na het inhouden van haar scheetjes. Ze hield ze in omdat ze zich te erg schaamde om scheetjes te laten in het bijzijn van haar nieuwe vriendje op een festival.

Scheetjes inhouden

Scheetjes inhouden is niet direct schadelijk maar ook niet verstandig. Het zal geen ernstige gezondheidsproblemen opleveren maar het lichaam wil niet voor niets van dat gas af. Het inhouden van scheetjes kan flink wat buikpijn geven. In het geval van Vitória gaf dit zo veel buikpijn, dat ze op het vliegveld met een rolstoel naar de gate gebracht moest worden.

Viih Tube
Afbeelding: Instagram @viihtube

Ze plaatste een video in een rolstoel in haar Instagram stories en omdat ze daar in gezet had dat ze in een rolstoel zat met betrekking tot scheetjes, ging dat vrij snel viraal. De dame heeft namelijk miljoenen volgers. Ze werd namelijk bekend op Youtube toen ze een tiener was. Momenteel is ze zwanger van dat vriendje waar ze eerder haar scheetjes bij inhield.

Bilpartij

De bekendheid van Viih Tube heeft vermoedelijk te maken met haar prachtige bilpartij. Omdat we jullie die niet willen onthouden, hebben we hieronder wat plaatjes (en een filmpje) toegevoegd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Viih Tube (@viihtube)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Viih Tube (@viihtube)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Viih Tube (@viihtube)

 

Meer van dit: