HomeTelevisieGrote paniek in 'De slechtste chauffeur van NL' omdat deelneemster vergeet waar...

Grote paniek in ‘De slechtste chauffeur van NL’ omdat deelneemster vergeet waar de rem zit

We hadden eerder deze week al een item geplaatst over een deelnemer van ‘De slechtste chauffeur van Nederland’. Hij mocht namelijk niet meedoen aan tests op de openbare weg, omdat hij een te groot gevaar is voor de andere weggebruikers. Nu is er ook weer een video opgedoken van een andere deelnemer van het programma. Levensgevaarlijk weer! 

Vrouw is gevaar op de weg

Het begint allemaal met een introductie van de dame. Ze vertelt dat ze graag haar emoties onder controle wil leren houden, maar dat ze eigenlijk niet zo goed weet hoe.

Ze denkt namelijk dat dit in haar karakter zit.  Dat ze niet goed is om haar emoties onder controle te houden, wordt later in de video helemaal duidelijk. De dame in de video blijkt een echt gevaar op de weg. Tijdens een test op het circuit moet de dame namelijk door bepaalde hindernissen rijden, maar dit gaat helemaal niet goed.

De jury van het programma schrikt al direct als ze zien hoe ze over het circuit heen vliegt. Ze roepen daarom ook allemaal in koor: Kappen, stoppen, remmen.

Alle hindernissen omvergereden

De dame gaat met een bloedgang over het circuit en ze raakt elke hindernis die er te raken valt. John Williams roept daarom ook veelvuldig in zijn walkie talkie dat ze moet stoppen. Dit doet de meid niet, in plaats van remmen geeft ze namelijk zelfs gas bij.

Als ze dan uiteindelijk toch de rem gevonden heeft, rent John Williams direct naar de auto om te kijken wat er in vredesnaam met de meid aan de hand was.

Helder licht

De vriendin van de meid moet ook even bekomen van de schrik. “Je moet wel remmen als je zo hard gaat” zegt de vriendin van de deelneemster. Dan valt het kwartje bij de deelneemster: “Ohja, dan moet je remmen”. Niet echt een helder licht.

John Williams spreekt de dame ook belerend aan. Hij vond het namelijk apart dat ze het gas indrukte in plaats van de rem. De dame reageert: “Dat had ik echt niet door”.

Meer van dit: