HomeTelevisieDeelnemer 'Slechtste Chauffeur' is zó slecht dat hij niet mee mag doen...

Deelnemer ‘Slechtste Chauffeur’ is zó slecht dat hij niet mee mag doen aan testrit

Het programma ‘De slechtste chauffeur van Nederland’ is al jarenlang een ware hit. Elk seizoen vinden ze weer nieuwe deelnemers, die je liever nooit terugziet op de openbare weg. Het winnen van het programma is daarom ook geen eer, maar iets om je voor kapot te schamen.

Ruben Nicolai aangereden

Het allereerste seizoen van het programma werd gepresenteerd door Ruben Nicolai. Dit seizoen zal niet snel vergeten worden door Ruben, want hij werd tijdens de uitzending aangereden door een finalist.

De aanrijding was zo heftig dat de cameraman en Ruben beide door de ambulance werden afgevoerd naar het ziekenhuis. Uiteindelijk heeft hij een jaar nodig gehad om ‘eroverheen’ te komen. Ruben Nicolai was daarom ook wel een beetje klaar met het programma en heeft het stokje overgedragen aan John Williams. In de video hieronder kan je zien hoe dat toen ging.

Ook na deze overdracht ging het niet helemaal lekker. Een vrouwelijke deelnemer reed namelijk tijdens een test zo hard dat ze een oldtimer schepte in een woonwijk. De eigenaar van de oldtimer was helemaal over de rooie want de oldtimer was zijn echte levenswerk. En vorig jaar nog, crashte twee deelnemers hard op het cirquit. Die beelden staan hieronder.

De aller slechtste chauffeur 2024

Ook dit seizoen hebben ze weer een flink aantal slechte chauffeurs gevonden. Toch zijn de makers allesbehalve gerust op de deelname van een bepaalde deelnemer. Die rijdt namelijk zó gevaarlijk dat hij niet mag deelnemen aan de testrit van het programma.

“Laat even weten wanneer je de weg opgaat, dan blijf ik binnen.” Deze opmerking wordt vaak grappend gezegd, maar bij deze deelnemer is het echt het geval.

Hij rijdt namelijk asociaal. Hij haalt in via de vluchtstrook, rijdt veel te hard en rijdt veelvuldig door het rood. Daarnaast neemt hij de rotonde in de tegenovergestelde richting. Voor John Williams reden genoeg om hem niet op de openbare weg deel te laten nemen tijdens het programma.

Meer van dit: