HomeTelevisieLLDL Deelneemster Anna geeft Sven een onvergetelijke anusmassage

LLDL Deelneemster Anna geeft Sven een onvergetelijke anusmassage

Vanavond in Lang Leve de Liefde kunnen we kijken naar een heerlijke anusmassage. Zowel Sven als de kijkers zullen deze massage niet snel meer vergeten. Hoewel we al ontelbaar veel bijzondere fragmenten in het programma hebben gezien, is dit er zéker één die in de top 5 verschijnt.

Anna en Sven

Vanaf het begin lijken Anna en Sven elkaars energie goed aan te voelen. Dat is maar goed ook, want Anna heeft nog wel wat voor Sven in petto. Om elkaar goed te leren kennen, zitten ze 24 uur in een villa opgescheept. Al gauw gaat het dan over wat je doet in het dagelijks leven en dat verrast Sven wel.

Anna is masseuse, waarbij ze haar hele lichaam gebruikt als massagetool. Met haar hele lichaam, bedoelt ze ook echt haar hele lichaam. Haar bips is daar haar fijnste hulpmiddel. Sven heeft niet zo’n goed beeld van wat dat nou moet betekenen dus samen besluiten ze dat Anna hem een massage gaat geven. Wat dan volgt, komt nooit meer van je netvlies af.

Niet geschikt voor kinderen

Ouders die samen met hun kinderen naar Lang Leve de Liefde zaten te kijken, schrokken van de beelden. Het gaat nét iets te ver om dit een gewone massage te noemen. Ze smeert haar hele lichaam over Sven heen. Belangrijk onderdeel van de massage is dat ze met haar anus zijn hele lichaam masseert. Normaal spelen dit soort scènes zich af onder de dekens en in het donker maar dit was gewoon pontificaal in beeld.

Als het hele ritueel klaar is, zegt Sven dat hij enorm genoten heeft van zijn massage. Hij is immers dol op billetjes. Tot een happy end kwam het niet, maar de aflevering van vanavond zal wel uitwijzen of dat er nog gaat komen. Mochten we daar de beelden van kunnen vinden, dan komen we uiteraard weer bij jullie terug.