HomeGekkiesLang Leve de Liefde deelnemer Donnie is dol op billen

Lang Leve de Liefde deelnemer Donnie is dol op billen

Lang Leve de Liefde is een programma waarin twee onbekenden aan elkaar gekoppeld worden om tijd met elkaar in een Villa door te brengen. Het programma heeft al meerdere iconische fragmenten voortgebracht. Dit keer zien we Donnie die zijn vizier op scherp heeft staan.

De bips

Er zijn verschillende types mannen. De één heeft de voorkeur voor borsten en de ander juist voor billen. Omdat het voor een man belangrijk is, worden die lichaamsdelen altijd even vluchtig ingeschat wanneer we op date zijn. Sommige mannen doen dat een beetje ongemakkelijk maar andere hebben er geen moeite mee om even te checken.

Donnie is zo’n billenman die het een beetje ongemakkelijk aanpakt. Tijdens een potje darten staat hij continue te gluren naar de verkeerde bullseye. Je zou ook zeggen dat als je het zo graag wilt zien, je beter een andere activiteit kunt bedenken. Was lekker de jacuzzi in gestapt als je zo graag een lekkere bilpartij wilt zien. Ze zullen niet de eerste zijn die elkaar goed bekijken in de jacuzzi in ieder geval.

Wauw-factor

Tijdens het darten hebben de twee het over de wauw factor. De dame geeft aan dat ze dol is op mannen in pak maar Donnie daarentegen besluit iets warrigs over een klik te vertellen. Wel geeft ‘ie aan dat het oog ook wat wil en dat zien we want zijn blik staat op scherp. Hij heeft onderhand meer oog voor de bips van zijn date dan voor het vakje waar hij zijn pijltjes in moet gaan gooien.

Het is maar te hopen dat hij zijn zwembroek strak kan houden wanneer ze in de jacuzzi stappen. Het zal niet de eerste keer zijn dat iemand iets te enthousiast wordt in de jacuzzi. Donnie heeft in ieder geval zijn wauw factor wel gevonden. Nu maar hopen dat er meer ‘wauw’ voor ze in het verschiet ligt.

Meer van dit