HomeGekkiesLLDL Deelnemers Koos en Marga gaan wippen maar zijn vergeten hoe het...

LLDL Deelnemers Koos en Marga gaan wippen maar zijn vergeten hoe het moet

In het programma Lang Leve de Liefde zien we niet alleen jonge stellen meedoen, maar ook wel eens oude stellen. Veel van hen zijn al lange tijd alleen en snakken naar een beetje intimiteit en liefde. Zo ook Koos, die samen met Marga wel toe was aan het toetje.

Oude liefde

Liefde tussen oude mensen is in heel veel gevallen puur. Ze hebben alles wel gezien en meegemaakt en zijn rete eerlijk naar elkaar toe. Ze willen graag een maatje om de laatste fase van het leven nog volop te kunnen genieten. Toch zijn er best een hoop ouderen die eenzaam en alleen raken.

Uiteraard hebben eenzame ouderen ook behoeftes en hoe smerig het ook klinkt, ook jouw (o)pa en (o)ma wippen nog. Ook deelnemer Koos heeft zo zijn behoeftes en spreekt dat ook eerlijk uit tegen Marga, na twee leuke dagen wil hij wel wat meer dan alleen maar naast elkaar liggen en niets doen.

Naar bed

Als de twee na een gezellige dag lekker naar bed gaan, komt Marga in haar pyjama bij Koos in bed liggen. Koos baalt daar een beetje van want Marga geeft aan dat ze normaal gesproken helemaal niets aan heeft. Gelukkig voor Koos lijkt dat al heel snel goed te komen want in het fragment erna hebben ze behoorlijk wat plezier met elkaar.

Toch lijkt het nog even wennen voor de twee: “Waar zit de ingang?” Vraagt Koos en Marga giechelt er wat om. Na wat natuurgeluiden vraagt Marga nog: “Doe ik het goed?” De reactie spreekt vervolgens boekdelen. Je kunt het zien in het fragment hier onder. Verveel je je? Dan moet je ook eens kijken naar het ongemakkelijke jacuzzi moment op minuut 5:44

Meer van dit