HomeTelevisieLLDL deelneemster Pauline zit heel hard te kauwen: "Wat heeft zijn genomen?!"

LLDL deelneemster Pauline zit heel hard te kauwen: “Wat heeft zijn genomen?!”

De mensen die Lang Leve de Liefde volgen, keken raar op toen ze dit fragmentje van Pauline voorbij zagen komen. De dame zit namelijk behoorlijk te smakken en te kauwen en in eerste instantie is niet helemaal duidelijk waar dat vandaan komt.

Opvallen in Lang Leve de Liefde

Als je meedoet aan Lang Leve de Liefde dan moet je er niet van opkijken dat je opvalt. Je hoeft maar iets geks te doen en het programma maakt er een fragmentje van. Zo’n fragmentje wordt dan weer opgepakt door sites zoals wij en zo ga je al gauw Nederland rond.

In dit geval plaatste het programma een fragmentje online waarin Pauline behoorlijk zit te kauwen. Op het eerste oog is niet heel duidelijk waarop ze nou zit te kauwen. Veel kijkers denken dat ze iets gebruikt heeft en rete strak staat. Als ze beter hadden gekeken, dan hadden ze kunnen zien dat ze lekker van een droge worst aan het smikkelen zijn.

Slapen

Het gesprek dat ze hebben gaat over het slapen. Pauline wil graag weten of Les in bed of op de bank wil slapen. Les is daar heel duidelijk in: “We zijn volwassen genoeg, ik ga in bed”. Pauline is het daar niet mee eens en besluit om op de bank te gaan liggen. Les doet nog een poging door te zeggen dat hij de handjes boven de deken zal houden maar helaas.

Bekijk de beelden en oordeel zelf. Het is hoe dan ook een beetje schaamteloos om met open mond te gaan zitten kauwen, maar als je dat op nationale televisie doet dan kun je verwachten dat mensen er opmerkingen over gaan maken.

@langlevedeliefdenl

Les is oud en wijs genoeg! 💤 #lldl #date #sbs #bank #bed

♬ origineel geluid – Lang Leve De Liefde

Meer van dit: