HomeWTF?!Dolfijn ruikt vis en probeert kleine dolfijnenkindjes met dame te maken

Dolfijn ruikt vis en probeert kleine dolfijnenkindjes met dame te maken

Een dame besloot met een dolfijn te gaan zwemmen en komt er al gauw achter dat dolfijnen ook behoeftes hebben. De dolfijn lijkt namelijk wel interesse te hebben in een avontuurtje met de dame en hij gaat er dan ook vol voor.

Zwemmen met dolfijnen

Over het algemeen wordt zwemmen met dolfijnen als relatief veilig beschouwd. Zeker in omgevingen waarin de dolfijnen getraind zijn, kan er niet zoveel misgaan. Dat het veilig is, wil overigens niet zeggen dat het ook ethisch verantwoord is, maar dat is een andere discussie.

In het wild zwemmen met dolfijnen kan wel wat meer risico’s met zich meebrengen. De dieren zijn daar vaak niet gewend aan mensen en het gedrag kan dan ook onvoorspelbaar zijn. Een dame kwam daar al heel gauw achter want een dolfijn had iets meer interesse in haar dan dat je van te voren zou denken.

‘Rijden’

Het komt wel vaker voor dat dieren opgewonden raken van iets anders dan van hun eigen soort. Bij honden zie je bijvoorbeeld vaak dat ze knuffels of benen iets interessanter vinden dan dat zou moeten. In dit geval zien we een dolfijn die wel héél enthousiast wordt van de dame in het water.

Ze zwemmen wat samen en ineens merkt de dolfijn op dat de dame behoorlijk lekker ruikt. Hij stopt zijn neus op een plek waar dat niet helemaal de bedoeling is en is op slag verliefd.

Schrik zit erin

De dame schrikt er een beetje van en probeert hem weg te duwen maar de dolfijn is in het water natuurlijk in het voordeel. Hij zwemt wat om haar heen en duwt zijn snuit diep in het plekje dat zo lekker ruikt.

De dame zwemt naar een man in de buurt, maar daar is dolfijn nog niet mee afgeschrokken. Sterker nog, hij snuffelt ook even aan de paling van de man.

Op de beelden is te zien dat de dolfijn er ‘behoorlijk enthousiast’ van wordt. Het blijkt ook dat een opgewonden dolfijn het meest gevaarlijk kan zijn.

Dolfijnen kennen geen manieren, normen en waarden en zullen dus ook niet wachten tot ze toestemming van je krijgen. Ze gaan net zolang door tot ze hun zin krijgen. Is dit dan hoe zeemeerminnetjes gemaakt zijn?

Meer van dit: