HomeWTF?!Zijn dit de 5 meest verbouwde mensen ter wereld?

Zijn dit de 5 meest verbouwde mensen ter wereld?

Wat zijn eigenlijk de meest verbouwde mensen ter wereld? Tegenwoordig kijkt niemand meer raar op van een klein beetje plastische chirurgie maar sommige mensen overdrijven het volledig. Waar de neptieten en lipfillers je om de oren vliegen, zijn er ook mensen met een ander schoonheidsideaal.

1. Grootste wangen

We stellen je graag voor aan de Oekraïense Anastasia Pokreshchuk. Een vrouw die de ambitie heeft om haar wangen de grootste wangen ter wereld te maken. Op haar 26e kreeg ze haar eerste cosmetische ingreep. Nu ze 31 jaar is geworden, is ze dichtbij haar schoonheidsideaal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TVyNovelas México (@tvynovelasmex)

2. Red skull

Als tweede hebben we Henry Damon voor je gekozen. Hij heeft zijn verbouwde lichaam gebasseerd op Red Skull, die populair werd door de Marvel stripboeken. Hij heeft onder andere zijn neus af laten snijden en een aantal onderhuidse implantaten in zijn voorhoofd gezet. Dat samen zorgt voor een bijzondere look!

3. Lucky Diamon Rich

Gregory Paul McLaren, beter bekend als Lucky Diamond Rich, is een Nieuw-Zeelandse gozer die voor 100% bedekt is met tattoos. Hij zou de eerste zijn geweest en om die reden zal niet gauw iemand hem dat record afpakken. Hij vermaakt mensen onder andere met van die gekke trucjes als zwaardslikken.

4. Het grootste zitvlak

Natasha Crown is de vrouw die een poging doet voor het grootste neppe zitvlak ter wereld. Ze heeft meer dan 140.000 euro uitgegeven aan haar bilpartij en de volgende operatie staat alweer om de hoek. Ze begon met het vergroten van haar billen toen ze 20 jaar oud was. Momenteel is ze 27 en aardig op weg naar een wereldrecord.

The living cartoon

Pixee Fox wil bekend staan als een levend cartoonfiguur. Hiervoor heeft ze behoorlijk wat laten doen maar het meest opzienbarende is het feit dat ze maar liefst 6 ribben heeft laten verwijderen om aan de vereisten van een zandloper figuur te voldoen. Het is inmiddels aardig gelukt en ze heeft er dan ook een flinke carrière aan.

Meer van dit: