HomeShowgekkiesBookmakers hebben weinig vertrouwen in Joost Klein: "Dit is de plek waarop...

Bookmakers hebben weinig vertrouwen in Joost Klein: “Dit is de plek waarop hij eindigt”

Gisteren lieten we je al het nummer horen waarmee Joost Klein het Eurovision Song Festival wil gaan veroveren. Sinds gisteren wordt het nummer al helemaal kapot gestreamd op YouTube. Het nummer ‘Europapa’ heeft op dit moment zelfs al bijna 2.5 miljoen views. Ondanks dat de luisteraars onder de indruk zijn, is dit bij de bookmakers niet het geval. 

Bookmakers minder enthousiast

Jaarlijks is het een terugkerend fenomeen. De bookmakers geven hun oordeel over de ingezonden nummers. Vaak zitten de bookmakers bij het rechte eind en wijken de resultaten niet enorm af.

In dit geval is dit erg jammer, want de bookmakers hebben weinig vertrouwen in de inzending van Joost Klein. De bookmakers hebben zo weinig vertrouwen dat ze het nummer ‘Europapa’ zelfs op de 21ste plek gezet hebben. Natuurlijk wil dit nog niet zeggen dat de uitslag al definitief bepaald is, maar het is ook niet een erg goed voorteken. Dit is volgens de bookmakers de top 10.

Joost slaat nieuwe weg in

Iedereen die naar de muziek van Joost Klein luistert weet inmiddels dat hij een andere benadering van muziek heeft. Natuurlijk is het daarom niet zo gek dat de bookmakers even niet weten wat ze aan moeten met deze stijl.

Het blijven natuurlijk oudere mensen die moeten wennen aan de moderne muziek van tegenwoordig. Toch zeggen het aantal streams sinds gisteren genoeg.

Het publiek is namelijk wel enorm enthousiast door het nummer, waardoor het zomaar eens de verrassing van het songfestival kan worden.

Als je het nummer nog niet gehoord had dan kun je het hier nog even beluisteren. ‘Europapapa’ van Joost Klein:

Meer van dit: