HomeHumorDeze steward deelt hét geluidje dat je NIET wilt horen tijdens een...

Deze steward deelt hét geluidje dat je NIET wilt horen tijdens een vlucht

Vliegen is één van de aller veiligste manieren van vervoer. Toch kan het best spannend zijn en al zeker als je niet regelmatig vliegt. Het vliegtuig beweegt en maakt geluid en daar kun je je best zorgen om maken. Volgens deze steward is dat helemaal nergens voor nodig. Tenzij je dus dit ene geluid hoort…

Meldingen in een vliegtuig

Als je gaat vliegen dan hoor je altijd verschillende meldingen. Dat begint met de piloot die wat aan je verteld en eindigt met het ‘riemen uit’ toontje. Beide geluiden kun je verwachten en zijn dus totaal niet spannend maar vaak gebeurt er tijdens een vlucht nog veel meer.

Zo kun je in de vlucht je riemen vast moeten maken omdat er wat turbulentie aan komt, en hoor je regelmatig een soort ringtone. Omdat er toch mensen zijn die daar van schrikken, leek het deze steward wel een goed idee om een filmpje op TikTok te maken over wat de geluiden nu precies inhouden. Hij laat daar meteen het geluid horen waar je wél bang voor moet zijn.

Hoog/laag toon

De bekende hoog/laag toontjes van het vliegtuit hebben verschillende doelen. Zo kan een passagier om assistentie vragen, en kun je zelfs vanaf de wc een belletje doen naar de steward(essen). Echter heeft de staff elkaar ook wel eens nodig en ook dan gebruiken ze de toon om even te bellen.

Maar wanneer moet je je nou wel zorgen gaan maken? Dat legt deze steward even haarfijn aan je uit. Wanneer je namelijk 3 keer hetzelfde toontje hoort, heb je eigenlijk een probleem. Hij zegt daar meteen bij dat het vrijwel nooit voor komt en dat je het vermoedelijk ook nooit zal horen. Benieuwd naar het geluid? Check dan zijn video hier onder.

@tommycimato #fyp #flightattendant #airline #aviation #travel #explore ♬ Vacation – Dirty Heads