HomeHumorBoer Harm komt met 'kids versie' van Brommers Kieken: "Kinderen zongen alles...

Boer Harm komt met ‘kids versie’ van Brommers Kieken: “Kinderen zongen alles mee”

Boer Harm is natuurlijk niet heel geschikt voor kinderen. Als je luistert naar het nummer ‘Brommers kieken’, dan komt dit namelijk niet kindvriendelijk over. Ondanks dat het niet voor kinderen gemaakt is, is hij een ware hit onder de kinderen.

Daarom heeft Boer Harm nu iets bedacht om toch wat kind vriendelijker over te komen. Toch beter zo dan om steeds alle ‘vunzige’ praat uit die kinderkeeltjes te horen komen.

De kindvriendelijke Boer Harm

De originele track van Boer Harm stond vol met dubbelzinnige lyrics. Kinderen hadden waarschijnlijk niet eens door waar het over ging, maar er waren ouders die het toch niet zo geschikt vonden voor hun kroost. Deze ouders waren daarom verre van blij als hun kinderen naar Boer Harm aan het luisteren waren.

Boer Harm heeft daarom besloten om het heft in eigen handen te nemen en om een kindvriendelijke versie te maken van zijn song. Op deze manier kan toch het grootste deel van zijn publiek blijven genieten van de muziek.

David Bouman

De meeste kinderen zijn nog steeds in rep en roer over wie Boer Harm nu eigenlijk is. Een tijdje geleden hebben wij al gemeld dat Boer Harm niemand minder is dan David Bouman. Zijn eigen moeder blijkt namelijk zelfs zijn eigen manager te zijn.

Ondanks dat het voor vele al bekend is dat David onder het masker zit, blijft de hype groot. Met de kindvriendelijke versie zal dit alleen maar toenemen. Bekijk de kindvriendelijke song hier:

Eerder kwam Nederlands bekendste onbekende met een ander nummer dat ook niet perse voor kinderoortjes geschikt is:

Meer van dit: