HomeShowgekkiesDit is de persoon achter het masker van Boer Harm: "Ze hebben...

Dit is de persoon achter het masker van Boer Harm: “Ze hebben dezelfde tattoo”

Het is een echt mysterie onder de jeugd: ‘Wie is boer Harm?’. Inmiddels is het zelfs het gesprek van de dag geworden onder de jeugd. Overal waar boer Harm komt, zet hij de boel op zijn kop. Toch weet niemand wie boer Harm is. De vermomming is namelijk zo goed dat je nauwelijks zijn eigen uiterlijke kenmerken ziet. Toch lijkt een tattoo nu alles te verraden. 

Wie is boer Harm?

Boer Harm is inmiddels een ware hit onder de jongere. Inmiddels is hij de komende maanden helemaal volgeboekt met 150 optredens.

Bovendien komt er een zomertour aan, waardoor boer Harm de komende tijd flink wat binnen zal harken. Zijn enorme populariteit zorgt ervoor dat steeds meer mensen op onderzoek gaan naar de ware identiteit van Boer Harm. Inmiddels zorgen de onderzoeken ervoor dat er steeds meer bekend wordt over de identiteit van boer Harm.

Er zijn al vele namen voorbij gekomen zoals Dennis Schouten en Bram Agterbos van Gladjakkers. Toch lijken mensen nu zeker te weten wie Boer Harm kan zijn.

De tattoo van boer Harm

Op dit moment zijn alle ogen gericht op tekstschrijver en producer David Bouman. Op Spotify is namelijk te zien dat David Bouman de tekstschrijver is van boer Harm.

Natuurlijk is dat nu nog niet het enige bewijs dat David werkelijk boer Harm is. Nu ook nog blijkt dat David Bouman en boer Harm dezelfde tatoeage hebben, lijkt het bewijs bijna onomstotelijk.

Steeds meer mensen zijn ervan overtuigd dat David het brein is achter boer Harm. Er zijn daarom zelfs face reveals video’s gemaakt op TikTok.

In deze TikTok video’s laten ze zien hoe het gezicht van Dennis Bouman precies past bij de vorm van het lichaam van Boer Harm. Wij zijn er nu dus vrijwel helemaal zeker van dat Dennis Bouman in de vermomming van boer Harm zit.

@jefavorietestalkert

Facereveal Boer Harm / David Bouman #facereveal #boerharm #davidbouman #brommerskieken @BoerHarm

♬ origineel geluid – jefavorietestalkert

Als je nog niet overtuigt bent, moet je even op het Tiktok account van de video hierboven klikken. Daar staan meerdere ‘bewijzen’ dat Boer Harm, David Bouman zou moeten zijn.

Meer van dit: