HomeGekkiesWil je daten met Rapster Sjors? Geef je dan hier op!

Wil je daten met Rapster Sjors? Geef je dan hier op!

Als je niet onder een steen ligt dan had je vast al gehoord dat Rapper Sjors nu als Rapster Sjors door het leven gaat. De dame heeft haar keuze gemaakt en heeft dit wereldkundig gemaakt via haar socials.

Rapster Sjors

Rapster Sjors maakte wereldkundig dat ze een transvrouw is en daarmee wil ze graag aangesproken worden met zij/haar. Daar doen wij op de redactie dan natuurlijk niet moeilijk over. Wat wel moeilijker is, is daten voor Rapster Sjors. Nu ze als vrouw door het leven gaat, vist ze toch in een andere liefdesvijver. Omdat het haar nog niet zo goed afging, doet ze een oproep voor dates op haar socials!

Op Instagram zegt ze dan ook: “Transgender zoekt leuke dame tussen de 20 en de 69 voor een date”. En je kunt je dan vervolgens melden via een persoonlijke Insta DM. De categorie waarop Sjors valt is dus niet veranderd. Als man ging ze ook graag om met dames op leeftijd.

Rapster Sjors
Bron: Instagram @rappersjors1

Twijfel niet!

Ben of ken jij nou iemand die graag een date met Rapster Sjors zou willen? Twijfel dan niet en geef je gauw op! Rapster Sjors is uiteraard een zeer populair persoon en zal de dames dan ook voor het uitkiezen hebben. Wij hopen in ieder geval voor haar dat ze een prachtige en leuke open minded vriendin kan vinden.

Meer van dit: