HomeWTF?!Wielrenner knalt vol op trekker als boer ineens bewust op zijn rem...

Wielrenner knalt vol op trekker als boer ineens bewust op zijn rem trapt

Wielrenners zijn niet de meest geliefde sporters in de wereld. Ook deze boer heeft een hekel aan wielrenners en besluit er eens één goed te grazen te nemen. Hij trapt namelijk vol op zijn rem op het moment dat de wielrenner hem volgt. Hij deelde de beelden op snapchat.

Niet geliefd

Dat wielrenners niet geliefd zijn, heeft te maken met het feit dat ze nergens echt lekker kunnen fietsen. Vaak rijden ze op de weg en dan zeuren de automobilisten, maar aan de andere kant wordt er ook gezeurd als ze te hard op het fietspad rijden. De wielrenners voelen zich op hun beurt niet-begrepen.

Als wielrenner zijnde is het lekker op uit de wind te fietsen. Om die reden rijden ze vaak rijen dik over de weg, en kun je er niet goed langs. Als ze alleen fietsen, kiezen ze wel eens een auto, scooter of in dit geval trekker uit om even lekker uit de wind te kunnen fietsen. De boer in deze trekker was daar echter niet zo van gediend.

Vol op de rem

Hij ziet de wielrenner duidelijk rijden in zijn achteruitkijk camera en besluit dan om zijn telefoon erbij te pakken. Voor snapchat maakt hij het filmpje waarin hij vol op zijn rem gaat. De wielrenner heeft geen schijn van kans en knalt vervolgens vol op de trekker. Hij trapte op de rem onder het mom dat de ???eentjes??? ook over moeten steken. Best een kansloze bedoeling, omdat hij er totaal geen last van had.

Meer van dit: