HomeHumorBas Hoeflaak speelt op zijn fluit tijdens carnaval

Bas Hoeflaak speelt op zijn fluit tijdens carnaval

Je moet ons geloven als we zeggen dat we deze titel een paar weken geleden niet echt aan zagen komen. Bas Hoeflaak is een geinige gozer maar dat we ooit een stuk zouden schrijven over hoe hij op zijn fluit speelt tijdens carnaval, hadden wij ook niet verwacht.

Stikviraal

Toen Bas Hoeflaak zijn fluit tevoorschijn haalde tijdens een act in het Prime programma LOL was het meteen een hit. Het fragment werd in een paar dagen miljoenen keren bekeken en menig Nederlander zal met de tekst in zijn hoofd rondgelopen hebben.

Natuurlijk worden alle virale fragmenten compleet uitgemolken. Zo ook het liedje van Bas Hoeflaak, dat op alle mogelijk vormen en manieren werd geremixt. Bij zon remix hoort uiteraard ook een carnavals versie. Die versie mocht hij samen met de populaire groep de Bankzitters, op het podium laten horen.

Uitzinnig

Zodra Bas op het podium verschijnt zie je een uitzinnige menigte. Aan de toonhoogte te horen zijn het vooral kinderen maar toch, ze zijn allemaal blij. Meteen wanneer Bas zijn nummer inzet, begint te zaal uitvoerig mee te blèren.

Dat geeft meteen het bewijs dat vrijwel iedereen in Nederland het fragment gezien heeft en dat is voor Bas Hoeflaak toch zeker een momentje van kippenvel. Er staat werkelijk niemand die niet mee zingt. Bas is een superster!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bas Hoeflaak (@basjanhoeflaak)

Meer van dit: